Sådan reparation Peeling gipsvæg

October 30

Sådan reparation Peeling gipsvæg

Peeling drywall kan være forårsaget af fugt eller vand fra et brækket rør. Hvis dette er tilfældet, første fix kilden til fugt før fastsættelse af drywall. Det er også bedst at lade drywall tørre helt, før tackle området. De fleste af de nødvendige for fastsættelse af drywall redskaber er forholdsvis billige og kan bruges flere gange. Det kræver også lidt tid og knowhow for den gennemsnitlige person at foretage flåede drywall ser så god som ny.

Instruktioner

•Scrape let med en handelsmands kniv rundt skræl for at sikre, at alle løs drywall kommer væk fra væggen. Også trække skræl væk i hånden og let sand område med fint sandpapir så ikke mere peelinger findes. Hvis drywall kridt under papiret har været skrabes væk mere end et par millimeter, gælde hele beskadigede området, at skubbe det med fingeren for at sikre, at den klistrede side sidder fast fast til væggen drywall mesh.

•Pour en lille mængde fælles stof i en gipsvæg bakke. Med en 6-tommer drywall kniv, anvende sammensat til det beskadigede område. Hvis du har anvendt mesh bånd, skal du anvende nok sammensatte, så ingen af båndet kan ses. Lad den sammensatte tørre natten over.

•Brug en støvmaske og sand den tørrede sammensatte med medium sandpapir indtil det er glat at røre ved. Kontrollere området for bump. Hvis du føler bump, sand ned området indtil glat. Også, hvis du ser nogen mesh tape, anvende en lille mængde af sammensatte over det, vente på det tørre og sand en anden gang.

•Prime området før maleriet til hænger det sammen med de omkringliggende farveskemaer.

Tips & advarsler

  • Mesh tape er omtrent 3 tommer bredt, afhængigt af mærke. Det kan være nødvendigt at anvende det på væggen, så at længder af båndet er ud for og parallelt med hinanden.
  • Klippe mesh båndet med en saks eller en handelsmands kniv.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com