Hvordan man kan sætte et gitter i en vinduesrude

October 30

Det er nu nemmere end nogensinde at sætte et gitter i en rude, ved hjælp af en præ-made PVC vindue gitter. Du kan købe disse gitre over internettet fra en række leverandører. Et mærke er skåret til de dimensioner, du har brug for; bare tape det på vinduet ved hjælp af Velcro-mærke skruer eller nylon klip. Når du har installeret dit gitter, vil din en-rude rude ligne det har flere ruder af glas. Du kan installere disse gitre i et vindue, uanset om det dias, kranksæt eller har metal eller træ rammer. Du kan endda tilføje dem til fransk eller skydedøre glasdøre.

Instruktioner

•Measure bredden og længden af ruden i dit vindue med målebåndet. Måling fra hver kant, hvor glasset møder vinduesrammen.

•Klippe gitteret strips til længde og bredde med saks. Hvis dit vindue er 3 x 4 fødder, måle strimler med målebåndet, og markere dem med en blyant. Måle og skære fire strimler, der er hver 3-fod lang og fire strips, der er 4-fod lange. Måle og skære hver strimmel i tre sektioner.

•Sæt gitteret strip sektioner i stikkene. De skal glide lige ind i hver side af stikket. Du vil have 4 stik for de udvendige hjørner og 12 tilsluttes resten af afsnittene. Dette vil samle ind i dit vindue gitter.

•Sæt Velcro skruer til hver stik. Skubbe Velcro fasteneren mod stikket. Velcro vil overholde den stikket. Fjerne opbakning på fasteneren, så du kan overholde gitter til vinduesglas.

•Tryk på gitteret og stik mod indersiden af dit vindue, så gitteret er centreret og ender sidde op mod vinduesrammen. Du skal trykke på på Velcro stik, der har en selvklæbende bagside til at overholde gitter til glasset.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com