Instruktioner til podning frugttræer

May 4

Podning er processen, vedhæftes en del af en anden kompatibel plante en del af en plante, så at plantedele vil sammensmelte. Frugttræer er ofte podet for at øge produktionen af frugt eller tillade visse frugttræer til at vokse i jorden, hvor de vil normalt ikke kunne trives. Denne proces er meget udbredt til den kommercielle produktion af frugt, men kan gøres på en mindre skala. Når de overvejer podning frugttræer, planter af lignende type bør anvendes til at sikre både bestanden, eller plantedel valgt for rødderne, og scion, eller del af anlægget er fastgjort, både overleve og producere frugt.

Instruktioner

•Vælg to frugttræer, der vil blive inddraget i podning proces. Træerne bør være kompatible typer. For eksempel, æbletræer og pæretræer kan blive podet sammen, men citrus træer kan kun blive podet på andre citrus træer.

•Klippe en lille gren fra donor frugttræ. En filial måling 1 til 2 inches i diameter er mest passende for denne opgave. Bruge en 45 graders vinkel skæres for scion og materiel skal knyttes mest effektivt. Sørg for snittet er ren, glat og så lige som muligt at give mulighed for bedre kontakt mellem de to vedlagte dele. Dette kan opnås ved hjælp af en fintandet hånd sav.

•Find en gren på den vært frugttræ, der nøje svarer til grenen donor i størrelse. Skær grenen på en 45-graders vinkel med opmærksomheden på kvaliteten af snittet. Gren skåret fra værten træet kan kasseres eller bruges til at pode ind på et andet træ.

•Sæt scion på lager, med særlig vægt på foring op cambium lag af hver gren. Cambium lag er placeret mod midten af grenen, direkte under barken. Dette lag er en del af frugttræ, der får det til at vokse.

Uddelingen scion og lager ved hjælp af podning tape der er tilgængelig i butikker, der specialiserer sig i plænen og haven forsyninger. Mens du holder begge dele sikkert sted, wrap tape stramt rundt om grene, begynder på den øverste punkt af fælles og fortsætter nedad, indtil alle dele af leddet er dækket.

•Tillad fælles at smelte sammen i tre til fire uger før du fjerner tapen. Graften vil normalt ikke være stærk nok til at støtte den nyligt tilknyttede gren inden udgangen af denne gang. Kontrollere graft dagligt for at sikre god kontakt af scion med bestanden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com