Hvordan til at plante ribs tomater i plantageejer tasker

October 31

Tomater kan tegne skadedyr og sygdomme i udendørs haven og funktion længe vokser sæsoner, der ikke er levedygtig i nogle områder. Gartnere, der ikke kan tilfredsstille vækstsæsonen eller ønsker at beskytte tomater fra haven risici vælge alternative miljøer som Potter eller voksende poser. Tomat plantageejer poser kommer i en vifte af former og størrelser, og gøre godt med alle tomatplanter, men har især succes med mindre kultivarer som rød Currant tomater. Plante disse planter på det rigtige tidspunkt og med den rigtige jord og placering, og give dem en 75-dag vokser sæson.

Instruktioner

•Plant rød Currant tomater i foråret eller sommeren, at give dem et naturligt varme vækstsæson. Læg ikke tomater uden for indtil natten temperaturer nå 60-65 grader Fahrenheit. Disse anlæg ikke i frost, selv i potter.

•Sæt plantageejer poser i websteder, der får fuld sol hele dagen, med god luftbevægelse. Tomater kan vokse med nogle skygge, men ikke blomstre eller bære en fuld høst. Placere poserne, inden du fylder dem med jord, at lette dit arbejdsbelastning.

•Fyld poser tre fjerdedele fuld af organisk kompost til et rige, fugtig og quick-afløb fundament. Bland 8-32-16 eller 6-24-24 gødning gennem top 4 inches af jord til at øge start ernæring og fremme root oprettelsen.

•Plant rød Currant tomatstiklinger baseret på størrelse og form af kufferten plantageejer. Plante flere planter med 24 til 36 inches af mellemrum mellem dem i lange sække. Hvis poserne er korte og holder kun 5 til 6 gallon af jord, begrænse din beplantning til én sætteplante pr. pose. Tomater kræver en vis mængde plads og jord, navnlig i en overfyldt potning miljø.

•Pour nok vand i poserne til at fylde dem. Vand tomaterne med denne meget vand hver uge for at opretholde en sund, fugtige voksende foundation.

Tips & advarsler

  • Rød Currant tomatplanter vokse til 4 til 8 fod ved modenhed og bære små cherrytomater. Modenhed datoer spænder fra 65 til 75 dage, afhængigt af sæson og vejr.
  • Feed potteplanter tomatplanter med tomat-specifikke vandopløselig gødning hver uge, begyndende på bloom.
  • Tomater stoppe producerer frugt, når temperaturen falder til 60 grader F, og dør under frost. Hvis frosten kommer før din tomat høst, vokser flytte plantageejer tasker i hus eller andre beskyttede placering for at holde dem.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com