Hvordan til at konstruere en sol gade lys

October 31

Kraftoverførsel en gade lys med solenergi kræver en indledende installation af komponenter og materialer. Brug af solenergi til kraftoverførsel gadelygter er en opgave, der kræver fysisk arbejde og teknisk knowhow. Efter vellykket gennemførelse af projektet, kan en sol gade lys levere belysning i løbet af natten, når solen ikke er giver nogen sol stråler. Dette er på grund af lagring af solenergi i et batteri. Opbevaring finder sted i løbet af dagen, når lyset ikke er nødvendig.

Instruktioner

Konstruere lyset

•Anchor en 15 til 20 fod pæl i jorden med beton. Højden kan ændres afhængigt af dine præferencer. Sørg for at bruge en stang du ejer eller har særlig tilladelse til at bruge. Også, trods det at blive kaldt en "gade lys", det er bedste praksis til at placere lyset på din ejendom, så det ikke behøver at blive flyttet i fremtiden. Da højden på pole, for en kommerciel stige at sikkert montere lyset.

•Monter det passende solfangeranlæg til ansigt syd på omkring 35 grader. Dette er den relevante retning og orientering til at være i direkte sollys for de fleste timer i løbet af dagen. At vælge den korrekte solfangeranlæg størrelse vil afhænge af watt lysets bliver drevet.

•Monter det passende lampe. Effekt af lampen vil være begrænset af den størrelse og kapacitet af både batteri og sol-array. Korrekt udvælgelse af lampen er afgørende for korrekt funktion af gaden lys.

•Sæt batteri, elektriske kabinet og timer til den pol, støder direkte op til sol-array og lampe. Den elektriske kabinet vil huse wire, beskytte det fra vejret. Batteriet skal være inden for rækkevidde af lampen det viljestyrke samt at være tilsluttet den solfangeranlæg, som lagrer energi i batteriet. Ordentlig kontrol med opladning af batteriet vil få til opgave at charge controller.

•Ledning elementer af systemet til charge controller. Sol-array vil have en positiv og negativ bly, som vil blive knyttet til de korrekte stik på charge controller. Vedhæfte timeren til sol-array og indstille den til at tænde kun under mørke timer. Positive og negative kundeemner findes på batteriet, som bør også forbindes til tilslutningerne mærket som sådan på controlleren. Forbinder de positive og negative kundeemner til lampe til at blive drevet er det sidste trin. Omfatte en passende sikring i de positive ledningerne til batteriet og lampe.

•Test lyset. Efter en dag med sollys, batteriet skulle have haft tid til at oplade, mens du ikke overopladning, da det er reguleret af charge controller. Hvis timeren var indstillet og installeret korrekt, lyset skal tænde på når den er indstillet.

Tips & advarsler

  • Holde solfangeranlæg ren for at sikre ordentlig batteri oplader.
  • Solar lys indbygget i områder hvor stærkt sollys er undertiden knappe bør sørge for at installere et batteri, hvor korrekt strømstyrken er tilgængelig, selv når opladning af batteriet ikke finde sted i flere dage. Beregne den natlige nødvendige forstærkere for at køre lys, ganges med 1,3, så ganges med antallet af dage, hvor sollyset ikke kan være tilgængelige. Dette vil give størrelsen af batteriet skulle Tænd lyset.
  • Være forsigtig, når du arbejder i høj steder og beskæftiger sig med elektricitet, da ulykker kan ske.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com