Sådan Fix en utæt tag med Ice skader

November 1

En utæt tag er en strukturel fare, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Tag utætheder opstår når varm luft på loftet opvarmer is direkte ovenfor, får det til at smelte. Da dele af taget, som strækker sig ud over loftet forbliver frosne, at smeltet is undlader at flyde ned og finder et indløb gennem løs, ødelagte eller beskadigede helvedesild, dryp gennem huller inde. Mens kalde en professionel er normalt nødvendig, hvis en stor del af dit tag lækager, er der et par skridt du kan tage for at kontrollere problemet og forhindre forværring.

Instruktioner

•Undersøg dit tag grundigt for at finde det nøjagtige sted hvor det lækager. Søg efter beskadiget, tilhugget eller manglende helvedesild, der giver et indløb for akkumulerede vand. Noter placeringen.

•Ansigt til dit loftsrum og find stedet bag den beskadigede eller manglende helvedesild. Bruge en lommelygte til at finde spor, såsom en fugtig trail eller dryppende vand. Hvis du undlader at lokalisere lækagen, tildele en hjælper til at slange ned taget mens du bestemme det nøjagtige sted hvor det drypper inde.

•Aftør våd overflade tørt med et håndklæde. Indsæt silikone caulk i en fugepistol. Indsæt caulk ind i huller gennem hvilke vand lækager.

•Climb tilbage op til dit tag. Skub en spartel under den nederste kant af den tag rullesten, der hviler over de knuste eller tilhugget rullesten. Lirke op rullesten forsigtigt med et brækjern til at løsne seal. Ikke pry for hårdt eller du kunne løsne denne rullesten og den beskadigede direkte nedenfor.

•Tag negle holder den beskadigede rullesten at løsne det. Forsigtigt trække den beskadigede rullesten og sæt den til side. Tør udsatte tag overfladen med en klud.

•Skub udskiftning rullesten ind i hullet og indsætte et søm igennem hvert hjørne. Dække negle med tagdækning cement.

•Spread tagdækning cement over den indvendige kant af rullesten direkte ovenfor den ene du udskiftet. Tryk på denne rullesten ned, så limen klæber til udskiftning rullesten, danner en forsegling.

Tips & advarsler

  • Smeltende sektioner af akkumulerede is på taget giver kanaler for smeltet is til afløb. Fyld en trusseindlæg slange med calciumchlorid pellets og lægge det vinkelret på kanten af tag, direkte over isen på taget, så det hænger ud en tagrende. Calcium chloride smelter isen.
  • Indstille en boks ventilator i loftet og Placer det, så strømmen af luft falder på punktet i taget hvor vandet lækager. Skifte blæseren på højeste indstilling så det cirkulerer kold luft over tag på lækage og fryser vandet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com