Hvordan man Wire en separat bygning til husets elektrisk Box

November 1

Hvordan man Wire en separat bygning til husets elektrisk Box

Korrekt ledningsføring en separat bygning elektriske kredsløb i dit hjems vigtigste service bedømmelseskomite kræver installation af en sub-panel i den sekundære bygning. Sub-panel feeds magt fra panelet vigtigste service ud til de forskellige forretninger og lyser installeret og tilsluttet sub-panel. Fordi denne form for projekt kan være temmelig kompliceret, konsultere en autoriseret elektriker, hvis du har spørgsmål.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til panelet vigtigste service. Fjern de skruer, der holder panel lågen og afsætte døren og skruer. Knockouter en af kabel punch-out huller i toppen af boksen panelet. Installer en af kabel klemmer i punch-out hullet og spænd det ned ved hjælp af skruetrækker og tænger.

•Locate området hvor sub-panel skal installeres. Punch ud et monteringshul i hvert hjørne af bagsiden af sub-panel. Placer sub-panel i sted og skru den ind i væggen med de medfølgende skruer og skruetrækker til at stramme dem ned. Punch ud en knockout hul i toppen af panelet. Installere den resterende kabelklemmen og spænd i ned i hullet.

•Når den 6-3 elektrisk kabel op gennem hullet i panelet sub og over til boksen vigtigste service panel. Fodre enden af kablet ned gennem hullet i panelet vigtigste service og ud foran. Forlade ca 2 fødder af kabel hængende gratis ud af hvert panel. For flere detaljer om, hvordan man foder/køre elektrisk kabel underground fra to bygning placeringer og til service paneler, se link i ressourcer.

•Strip off 15 inches af ydre beklædningen off hver ende af den elektriske kabel. Dette vil afsløre fire interne ledninger, tre isoleret og én nøgne. Strimmel 1 tomme af isolering ud hver isoleret ledning i begge ender af kablet.

•Tilslut 6-3 gauge ledninger til panelet sub. Tilslut den nøgne ledning til jord strimlen og den hvide ledning til neutral bus strip. Tilslut de røde og sorte (varme) ledninger til de to vigtigste skrue kabelsko på toppen af den "varme" bus strip kører ned i midten af panelet. Stramme hver skrue ned på wiren. Vedhæfte sub-panel dække døren og fastspænd skruerne ned holder den på plads. Stramme kabelklemmen ned på wire at holde det sikkert på plads.

•Locate et åbent slot i panelet vigtigste service at installere 50-amp topolet hovedafbryder. Installere afbryder ved at skubbe de to U-formede klemmer på de to ben i slot på panelet service. Stramme kabelklemmen ned på ledninger til at holde det sikkert.

•Tilslut ledninger til 50-amp breaker. Tilslut de sorte og røde (varme) ledninger til to messing skruerne på breaker. Slut den hvide (neutrale) ledning til den neutrale bus strip kører ned i midten af panelet. Tilslut den nøgne ledning til jordforbindelse strip. Spænd ned skruer på hver ledning at sikre dem på plads.

•Forbind-vedhæfte vigtigste service dækker panel dør, ved at indsætte skruer i hvert hul og stramme dem ned. Sluk for hovedafbryderen / tilbage til positionen on.

Tips & advarsler

  • Forsøg aldrig at arbejde på eller wire elektriske kabler uden første at slukke alle strømkilder. Udeblivelse kan resultere i alvorlig skade eller elektrisk stød.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com