Den bedste måde at rense en brusehoved

November 1

Brusehoveder er berygtet for at akkumulere grimme kalk pletter. Ud over at se forfærdeligt, kan disse lime og mineralforekomster også begrænse strømmen af vand fra dit brusehoved. Efter rengøring brusehoved, vil du sandsynligvis se en mærkbar forskel i kvaliteten af dit brusebad.

Fjerne brusehoved

Det første skridt til at give din brusehovedet en god grundig rengøring er at fjerne det fra bruseren. Metoden for dette varierer med typen af brusehoved, at du behandler. Begynder ved at skrue møtrikken ved udgangen af bruseren arm. Dette kan kræve en skruenøgle. Når du har taget bruseren ned af armen, kan du undersøge resten af dens dele mere nøje. Du kan muligvis fjerne dækslet fra bruseren nemt. Læg mærke til præcis, hvad du gør, hvis du vælger at tage showerhead fra hinanden helt, så at du vil være i stand til at samle det senere.

Ren brusehoved

Fylde en skål med nok eddike til helt fordybe brusehoved. Varm eddike enten i mikroovn eller på komfuret top. Væsken skal være varm at røre ved, men ikke kogende. Placere alle dele af brusehoved i eddike og lad denne suge. Lys oprustning kan passes i 15 til 20 minutter. Hvis oprustning er mærkbart tyk, skal du muligvis sættetid bruseren i flere timer. Hvis du har et brusehoved med en messing eller Guld finish, dog passe på ikke for at lade det suge i mere end 30 minutter. Efter iblødsætning, skylles ud i bruseren og undersøge det for enhver resterende oprustning. Du kan bruge en stålbørste til at fjerne den løsnede oprustning. Hvis dette ikke virker, kan en lille papirclips eller wire bruges til at skubbe nogen oprustning ud gennem hullerne i bruseren.

Skyl brusehovedet grundigt med varmt vand, når du er færdig med at skrubbe det rent. Dette vil bidrage til at skylle væk alle resterende mineralforekomster. Hvis du føler, at bruseren stadig ikke op til par, kan du gentage trinene ovenfor, iblødsætning og skrubbe det igen. For at holde dit brusehoved rent og funktionelt, er det en god idé at gentage denne proces mindst én eller to gange om året. Selvom brusehoved fortsætter med at se ren på ydersiden, kan der være oprustning inde i bruseren, som kan fjernes med en grundig rengøring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com