Sådan Unclog en Utility vasken afløb

May 5

Sådan Unclog en Utility vasken afløb

Mens mange bruger nytte dræn mere aggressivt end normale dræn, er de lige så let tilstoppet. Du kan være fristet til straks nå for en flaske drain renere, men kemikalier, der anvendes i sådanne produkter er skadelige for miljøet og din septiktank. I stedet forsøge at fysisk fjerne blokeringen af kaster i afløbet før ty til mere dyre og skadelige drain renere.

Instruktioner

•Undersøg din hjælpeprogram vask for en sekundær eller overløb afløb. Mange dræn har afløb øverst, der forhindrer utilsigtet overløb. Hvis du vasken har sådan et dræn, stuff det med en fugtig klud. Det skærer ned på mængden af luft og vand, der kan flytte gennem afløbet og giver mere pres på uanset blokering findes.

•Applicer en liberal frakke vaseline rundt i bunden af en stemplet kop. Fylde vasken, indtil nok vand står til at dække de stemplet hele cup, ikke bare den nederste rand. Stemplets cup skal være stor nok til at passe omkring hele afløbet eller vil det ikke fungere.

•Hold stemplet i en vinkel på overfladen af vandet, og sænk den mod afløbet. Lad så meget luft som muligt ud af de stemplet cup; den mindre luft i cup, den mere pres stemplet vil blokeringen. Holde stemplet lodret over afløbet og sæt den mens skubbe det over bunden af vasken så lidt som muligt. At holde flere vaseline på cup's rand vil gøre for en bedre forsegling og mere vandtryk.

•Pump stemplet op og ned kraftigt ca. 20 gange. Sørg for at du ikke løfte stemplet højt nok, at det bryder kontakt med bunden af vasken. Målet er at bruge stemplet til at tvinge vand frem og tilbage og bryde op af tilstopning snavs.

•Tag stemplet og tillade vasken til afløb. Hvis det stadig dræner langsomt, Gentag trin 2 til 4.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com