Buske, der blomstrer hele året

November 3

Buske, der blomstrer hele året

Det kan være udfordrende at finde buske, der blomstrer året rundt. Hvis du bor i de sydlige regioner i USA, især zoner 8-11, nogle buske vil blomstre hele året, mere fremtrædende plads i sommeren og mindre om vinteren. Mens nogle buske kan designes til at blomstre i flere måneder ad gangen, vil de kræve ekstra omsorg og støtte til at blive rask nok til at tilbyde en kontinuerlig bloom.

Firebush

Firebush er en busk, at sport små røde knopper og blomster hele året. En kolibri favorit, firebush er en høj busk, nå 10 fod i højden, så det giver en god privatliv hegn og vind-breaker. Firebush nyder såvel fuld sol som halvskygge. Den mere sol, jo længere bush vil blomstre hele året. At holde bush trimmet for at undgå over vækst og suckers hjælper også med gentagne og kontinuerlig blomstrer.

Salvia

Salvia bush eller maraschino omtales også som bush sage. Mens det kan være hårdfør i nogle af de køligere zoner som 6 eller 7, for en året rundt bloom gør det bedst i zoner 10 og 11. Bush har petite røde trompet-lignende blomster. som kan skære ned og bruges til at lave blomster arrangementer eller cut blomsterbuketter. Bush får op til 3 fod høj og har blade, der er duftende.

Cenzio

Hvis du er på udkig efter en farverig bush at placere i din foretrukne urt eller country garden, give cenzio en chance. Cenzio omtales også som lilla salvie og er en smuk kontrast bush med sin lys grå-sølv blade og dyb pink-lavendel farvede blomster. En høj busk, kommer ind på 8 fod høj, det gør den perfekte baggrund til din året rundt have.

Kinesiske Hibiscus

En stor fed blomstrende busk--den kinesiske hibiscus blomstrer i tropiske, varme og fugtige klima. Den farverig blomst er mammoth og kan vokse op til 8 inches i diameter. Den kinesiske hibiscus vil blomstre hele sommeren lang i varme klimaer; i køligere klimaer, blomsten kræver særlig pleje og kan kun blomstre for et par dage eller uger--afhængig af vejrforhold og pleje. Farverne er dristige og omfatter pink, fersken, hvid, rød, gul og orange, alle sæt mod en mørk grønt løv.

Oleander

Oleander starter ud som en lille plante og derefter som det vokser, det danner i en stor busk. Oleander er en farverig blomst i hovedsageligt lys pink med hvide centre, selvom der er mange sorter og farver at vælge imellem. Oleander elsker et varmt og tørt klima og excellerer i områder som Texas eller ørken etager hvor varmen er fremherskende. Oleander er en smukke busk, er det også giftige, så pleje tilrådes ved håndtering af blomsten og bushen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com