Hvordan du udskifter en glidende gårdhave døren håndtag

November 3

Patio dørhåndtag eller låse er meget nemt at udskifte. De er lidt udskiftelige mellem producenter, selv om de ser forskellige. De fleste gårdhave dørhåndtag og mortised håndtag/lås kombinationer er fremstillet til lignende dimensioner. Selv om det er lettest at erstatte en mortised håndtag/lås med en identisk, kan du også erstatte det med en tilsvarende størrelse, selvom du er nødt til at bore nye huller i dørkarmen til at fastgøre den.

Instruktioner

•Tag brudt håndtag/lock mekanismen fra gårdhave døren. Det vil enten være overflade monteret eller en "mortised" enhed, der er indsat i døren gennem kanten. Kigge efter to skruer i håndtaget base, der sikker den overflade monteret håndtag til dørkarmen. Til mortised låse, ser på kanten af dørkarmen for to skruer, der holder enhed inde i sin lomme i dørkarmen.

•Tag målinger af håndtag/låsemekanisme. Måle bredden af låsen. Afgøre hvis enden forpladen er runde eller firkantede. Måle afstanden mellem centrene af monteringsskruer. Bestemme producenten af døren.

•Få en udskiftning håndtag/låsemekanisme. Selv om forskellige producenter gør lidt anderledes versioner, arbejder et håndtag/lock mekanismen med de samme dimensioner normalt som en erstatning, selv om to ikke er identiske. Bringe målingerne og om muligt håndtag eller lock mekanismen med dig når du handler for dets erstatning.

•Til overflade monteret håndtag og låse, simpelthen matche op de eksisterende skruehuller i dørkarmen med det nye håndtag. Fastgør håndtaget med skruerne. Hvis skruehullerne ikke passer præcis, bore et eller begge nye efter behov og installere skruerne. Overflade monteret håndtag er den mest tilgivende som udskiftninger gå. De kan nemt ombyttes, selv om skruehullerne ikke er i samme situation.

•Til låse, der er installeret inde i dørkarmen, eller "mortised" låse, skub først enheden i lommen på dørkarmen. Indsæt aktuator stangen gennem rammen og i låsen, følge anvisningerne fra producenten af udskiftning lås. Når håndtaget mekanisme fungerer som pr fabrikantens anvisninger, installere skruerne for at fastgøre låsen ind i lommen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com