Hvordan til at plante Kronvikke fra frø

November 4

Giftig Kronvikke er en flerårig plante, der vokser i en høj, tynd, semi-vin form. Det bruges både som en prydplante bunddække i landskabspleje og som føde for vilde dyr såsom hjorte. Giftig Kronvikke er en langsom avleren, der typisk er plantet som planter til at fremskynde langs dækning. Men du kan også plante Kronvikke fra frø. Selv om det er en alsidig plante, der trives i en bred vifte af områder, vokser Kronvikke ikke godt i de yderste sydlige stater.

Instruktioner

•Wait indtil slutningen af vinteren og finde en plantning site der har hel eller delvis sollys. Sammensætningen af jorden betyder ikke noget, da Kronvikke trives næsten overalt. Området skal være fugtig men bør ikke have vandpytter efter regn.

•Løsn jord til en 2 - 4 tommers dybde ved hjælp af en bred-tandet bue rake eller haven rorpind.

•Spread en all-purpose, afbalanceret gødning over jorden, henviser til pakningens etiket for ordentlig beløb. Rake eller indtil site at blande gødningen i de øverste 2 til 4 inches af jord.

•Spread Giftig Kronvikke frø over webstedet plantning til den sats, der er angivet på pakken, hvis du plantning til pynt. Hvis du plantning til foder, gælder en 50-50 blanding af Giftig Kronvikke frø og græs frø. Dække frøene med 1/2 tomme af jord af enten rive området eller sprede muld over frøene.

•Spread halm oven på området plantning indtil det er 1/4 til 1/2 tomme dyb at forhindre frøene fra vask væk og forhindre fugle fra at spise dem.

•Kapacitet jord indtil det er fugtigt i en 2-tommer dybde til at sikre, at frøene er fugtig. Vand Kronvikke frø dagligt eller hver to dage for at opretholde konstant jorden fugt, indtil frøene spirer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com