Hvordan at vokse Lavender til kommercielle salg

November 4

Lavendel er en stærkt aromatiske urt bruges i en række forskellige brancher. Lavendel har par skadedyr eller sygdomme, hvilket gør det en bæredygtig afgrøde, som ikke behøver pesticider eller store mængder af gødning. Vokse lavender kommercielt og gøre en bred vifte af produkter, der kan sælges på messer, festivaler eller på selve ejendommen. Alternativt, dyrke en afgrøde og sælge det til andre kommercielle virksomheder til brug i produkter. Vælg fra mange sorter af lavendel, afhængigt af din region, vejr og vækstbetingelser, en bountiful afgrøde for markedsføring.

Instruktioner

•Hvis din forskning og forstå dit produkt og industrien. Gå til konferencer og workshops og snakke med andre lavendel landmænd. Undersøge sorter af planter og deres særlige egenskaber og anvendelser i værditilvækst lavendel produkter såsom aromaterapi, kulinariske og dekorative bruger før at forpligte sig til en voksende plan.

•Fastsætte en forretningsplan, der omfatter alle aspekter af en erhvervsmæssig virksomhed. Overveje marketing, reklame, salg, udstyr, medarbejdere og din kunde base. Afgøre, om du vil være at gøre produkter til at sælge lokalt, online, af kataloget, eller hvis du vil være sælger afgrøden til producenter i andre industrier.

•Find et passende sted for dyrkning af lavendel planter du har valgt. Forstå din kultivarer dyrkningsforhold, vækstsæsoner af din position og dit klima. Afgøre, om du vil har året rundt eller sæsonmæssige perioder med produktion og salg. Forskellige sorter af lavendel vil give varierede mængder af blomster, så er vigtigt at vælge sorter, der leverer tilstrækkelige mængder til dit formål.

•Forbered placering for plantning. Indtil jorden godt, inches mindst 18 dyb. Bygge op af jorden til 6 inches over jorden med en lige blanding af sand, ler og ler jord. Den højbed vil give ordentlig dræning nødvendigt at holde rødderne fra rådnende.

•Purchase lavendel planter eller stik fra et velrenommeret forhandler. Vælg de relevante sorter på de korrekte plantning tidspunkter for din region.

•Tilføj et lag af hvid marmor chips i bunden af planterne. Dette afspejler solen ind i den tætte beplantninger og holder planten tørre. Lavendel foretrækker tørrere jorden klæg områder.

•Harvest din afgrøde af lavendel ifølge din sort og dit forbrug. Forberede eventuel forsendelse af produktet til producenter og distributører, ifølge forudbestemt tidsplaner.

Tips & advarsler

  • Lavendel, når der dyrkes i de rette betingelser, kan producere i ti år eller mere.
  • Lavendel vokser ikke godt i dybe dale, men foretrækker forhøjede områder.
  • Lavendel kræver tung jorddækning for at beskytte det i områder med strenge vintre og lange snowcover.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com