Sådan skærpe Carbide værktøjer

November 4

Carbide værktøjer er kendt for deres modstandskraft over for sløvende og høje temperaturer. For at skærpe carbide værktøjer, skal du være omhyggelig med at male på vinklerne allerede etableret på værktøjets kant. Dette sker oftest ved hjælp af en kværn hjul med en speciel diamond eller silikone belægning. Carbide bruges til alt fra drejebænk værktøjer til så vingen tips. Disse værktøjer anvendes ofte til maskine gennem hårde metaller såsom rustfrit stål og kulstof stål.

Instruktioner

•Tag på beskyttelsesbriller eller ansigtsskærm og støvmaske.

•Installer diamant belagt grinder hjulet på vinkelsliberen. Denne proces kan variere afhængigt af grinder du bruger. I almindelighed, er grinder hjul holdt på plads af en låsemøtrik. Din kværn kan eller ikke kan kræve en speciel værktøj til at fjerne spændemøtrikken. Placer det nye grinder hjul på den post og stram spændemøtrikken at sikre hjulet.

•Drej på vinkelsliberen og gør det muligt at nå op på fuld hastighed.

•Hold værktøjet carbide foran rokken mølle i den samme vinkel som den oprindelige fabrik facet med spidsen peger opad. En drejebænk værktøj eller mejsel med en 10-graders vinkel på kanten, skal for eksempel holdes, så værktøjet vil kontakte grinder rattet med den samme 10-graders vinkel.

•Applicer tool grinder hjulet. Opretholde den samme vinkel som omtalt i forrige trin. Vend værktøjet og gentage processen. Camber alle vinkler og hjørner for at opnå de bedste resultater. Antallet af overkørsler skal skærpe værktøjet afhænger den indledende sløvhed og tilstanden af grinder hjulet anvendes.

Tips & advarsler

  • Carbide rundsaven vinger kræver ekstra specielle udstyr. Brug en professionel service til rundsaven vinger til at undgå skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com