Hvordan at finde en pause i en usynlig Pet hegn

May 7

Hvordan at finde en pause i en usynlig Pet hegn

At finde dit dyrs undrende omkring uden for bander af din usynlig indhegne er et tegn på at noget kan være galt med din usynlig indhegne. Efter du har tjekket dit dyr & rsquo; s krave for døde batterier, det & rsquo; s tid til at begynde at checke din usynlige hegn for pauser.

Instruktioner

Hvordan at finde en pause i en usynlig Pet hegn

•Find din boks senderen. Lytte til alle lyde eller ser for blinkende lys. Disse er tegn på at noget er galt med din usynlig indhegne. Fjerne hegnet ledninger fra senderen jack og erstatte med et kort stykke ledning. Hvis lyde eller blinkende lys gå væk, er der sandsynligvis en pause i den underjordiske kabler.

•Brug RF chokeren, wrap hegnet ledningerne omkring RF choker kundeemner, der er tæt på spolerne. Indsæt RF fører stikket senderen. RF chokeren tillader radiosendere at udsende radiofrekvens. Radio frekvenser vil arbejde, selv når kredsløbet er brudt.

•Tune din bærbare AM radio på en frekvens, der sender den usynlige indhegne. Hyppigheden kan variere efter--tjek manualen til din usynlige hegn. Når du hører et bip næse eller trykke gennem AM-radio, har du fundet den rigtige frekvens.

•Følg omkredsen af hegnet med AM-radio. Lyt til et fald i signalet. Dette vil betyde en pause til ledningsføring. Markere området og holde spadserelængde den usynlige indhegne at finde nogen andre pauser.

•Dig op den placering, hvor du hørt drop i AM radiosignal. Vær forsigtig og gå langsom som ikke kan forårsage nogen flere pauser til ledningsføring. Tilslut pausen med ledning, der er det samme bruges på din usynlig indhegne.

•Tag RF choker fra din senderen boks. Sikre fejlindikatorer er borte og boksen senderen kører normalt. Hvis alt er normalt, har du placeret den eneste pause i din usynlig indhegne. Hvis fejl er stadig til stede, skal du gentage processen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com