Hvordan kan jeg genoplive min Boston Fern?

November 5

Boston bregner er god til ampler. Deres blade er meget lang og fuld. De gør godt i blide sollys og høj luftfugtighed. De kan ikke lide tør varme. De lide ikke at blive bragt inde om vinteren, som de fleste huse er meget tørre indendørs i vinteren på grund af ovnen. Det er ikke usædvanligt at bringe i en Boston fern og har det visne dårligt, kaste blade og bliver brune. Ikke at bekymre dig. Du kan genoplive mest beskadigede bregner, hvis der er nogle grønne venstre på dem.

Daglig pleje

Om sommeren gerne Boston bregner vandes hver dag, når det er varmt. I køligere vejr, kontrollere jorden flere gange om ugen for fugt. Holde jorden fugtig, men ikke våd. I varme tørre sæsoner, bør en daglig dug med en lys spritz af vand holde din bregne grønne og fjedrende. Befrugte plante med fisk emulsion eller stueplante gødning hver seks til otte uger i gennemsnit--lidt mere i sommer og mindre i vinter. Hvis du ser nogen døde blade eller blade, klippe dem ned i bunden. Boston bregner gerne være udenfor i slutningen af foråret, sommeren og tidligt på efteråret.

Genoplivelse

Når luftfugtigheden er lav, begynder bladene at visne og krølle op. Som et første linje i forsvaret, tage planten ned og give det en god vask med en vandslange. Banke off enhver brune blade og klippe døde eller uudviklede blade off i bunden. Når du har trimmet anlægget, give det en god blød i en stor spand, affaldsspand eller vaskebalje indtil alle luftbobler ud af jorden. Når det er helt drænet, hænge det indendørs i fuldt lys, men ikke i direkte sollys. Et andet godt sted at hænge det er på en skyggefuld veranda udenfor--igen direkte sol. Befrugte anlægget en gang om måneden med stueplante gødning eller en fortyndet fisk emulsion. Som vinteren kommer, skære ned på gødningen og reducere vandet.

Forebyggelse

Boston bregner lide ikke kulde, og de hader at være alt for tør. Selv tør luft kan forårsage problemer. Anbring dem aldrig foran et varmelegeme udluftning. Beskære nogen døde blade, så snart du synes dem, og tåge regelmæssigt for at holde luften omkring anlægget fugtigt. Bregner er primitive planter, der formerer af sporer. Sporehuse findes på undersiden af blade og ligne organiseret klaser af brune pletter. Hår-lignende planterødder er fiber og rådne hvis alt for våd og brænde hvis for tørt. Holde jorden fugtig hele, og kassér eventuelle dræning i bunden af gryden. Boston bregner er "under baldakinen" tropiske planter, så de gør bedst i diffust sollys eller kunstigt lys. Brug aldrig blad glans produkter på Boston bregner. Hvis du ønsker at kvikke dem op, slange dem ned, ryst dem tørre og hænge dem op igen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com