Sådan reparation beton og mørtel med muskel-og Skeletbesvær Sakrete

May 7

Sådan reparation beton og mørtel med muskel-og Skeletbesvær Sakrete

For at reparere beskadigede kunne beton og mørtel, du har brug for en reparation materiale kan erstatte de beskadigede områder med den samme styrke som den oprindelige beton eller mørtel anvendes. Sakrete er en brugbar reparation materiale, som du kan bruge til at udfylde revner eller gouges i en beskadiget beton eller mørtel overflade ved hjælp af de samme teknikker bruges til at oprette dem overflader i første omgang. Når du placerer og tillade Sakrete til tørre, skaber materialet et som-ny overflade fæstnede med det oprindelige materiale til at forlænge levetiden på din sten, alle uden at erstatte den oprindelige beton eller mørtel.

Instruktioner

•Rengør alle snavs eller snavs fra revner i overfladen af betonen ved hjælp af en stålbørste. Vask overfladen af beton med en pH-neutral sæbe og skylles med rent vand. Tillad beton tørre, før du fortsætter.

•Sæt tube af Sakrete i en applikator. Skåret spidsen fra røret med en hobbykniv med en 45-graders vinkel. Twist røret, således at flat af vinklen er plan med overfladen.

•Fyld nogen revner i beton eller mørtel med Sakrete. Begynder i den fjerneste ende af knæk, og tryk på udløseren på applikatoren, fylde knæk med materialet. Tryk Sakrete fast i revner med kanten af en margen murske.

•Mix et lille parti af Sakrete lappet med vand ifølge producentens anvisninger ved hjælp af en elektrisk boremaskine med pagajen vedhæftet fil i en spand. Tryk blandingen over de beskadigede områder, herunder toppe af revner og enhver fordybninger i beton eller mørtel, nivellering dem med den omgivende overflade. Skrabe væk overskydende Sakrete med kanten af murske.

•Mix Sakrete resurfacer i en spand til en ensartet kage dej. Hæld resurfacer over overfladen af beton eller mørtel.

•Spread resurfacer over overfladen med en squeegee. Tillade resurfacer at tørre i to timer og derefter gå over materiale med en kost til at skabe en struktureret overflade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com