Hvordan man laver en River Rock seng

November 5

Hvordan man laver en River Rock seng

En river rock seng, nogle gange kaldet en tør stream seng, skaber en naturalistisk haven funktion. Der er ikke behov for omfattende vandpumper eller fastholdelse damme, da blandingen af forskellige bjergarter, lejlighedsvis planter og en bugtende rock bed skaber landskab omdrejningspunkt. En river rock seng fungerer godt på et naturligt skrånende del af gården, selv om det kan være placeret på fladt terræn, også. Placere en interessant kurve til sengen øger den illusion, at en udtørret flodleje er reel.

Instruktioner

•Lay ned en længde af haveslange eller nylonreb på jorden for at skabe en visuel linje hvor du vil rock flodlejet. For at gøre rock flodlejet synes naturligt, placere den i den laveste topografi, hvor en flod ville forekomme. Flytte slange eller reb til at oprette en smule buede og bøjet kø som guiden til oprettelse af rock flodlejet.

•Mark fra bredden af rock-seng med sand eller en dåse spray maling på jorden. Bruge haveslange som midterlinjen til sengen, og så lå en visuel linje i sandet eller maling på begge sider af slangen til at skabe sengen. For at se mere naturligt, gøre bredden af sengen på toppen eller lederen af flodlejet lidt smallere end bunden eller slutningen af sengen. Sengen kan eksempelvis 3 fod bred på hovedet og langsomt udvider til 5 eller 6 fod bredt på anden siden af gården på river bed terminus.

•Anvend en skovl til at grave og fjerne alle græs og ukrudt inden for omridset af rock flodlejet. Der er ingen grund til at grave dybt, bare skive 1 til 2 inches under enhver turf til hovedbund off græstørv. Grave op nogen flerårigt ukrudt, der har dybe taproots.

•Form en lavvandet, underkop formet depression hen over midten af floden rock seng med skovl og en rive. I tværsnit, bør midt i hele længden af rock bed være 6 til 10 inches lavere end "shoreline." Den smallere river rock sengen, de lavvandede center depression skal være. Overskydende jord kan stablet og forsigtigt koniske på sengens kystlinje kant til at hjælpe med at definere bed kører central depression.

•Rake hele området glat. Pulverisere nogen stort jorden klumper, og fjern alle skarpe sten eller trærødder, der rager fra jorden i den nydannede bed.

•Line hele floden rock seng med landskab stof. Skåret i stoffet med en saks, der skal fuldt ud dække alle golde jord i sengen. Overlap stof stykker af 3 til 4 inches. Ved hjælp af dette stof mindsker weed vækst i floden rock seng når rock er lagt.

•Dæk hele stofbetrukne sengen med ært grus. Placer den mindste grus stykker i den laveste center del af flodlejet. Yderligere, lidt større og mellemstore grus, småsten og små sten bør være sted tættere på kysten.

•Anbring den største kampesten og sten på forskellige steder i floden rock seng til at skabe visuelle focal point. Ulige antal grupper eller klynger af kampesten tættere ser til kysten, mere naturlig og attraktive end enlige klipper tilfældigt sidder i det nøjagtige centrum af flodlejet.

Tips & advarsler

  • Tilføje accent planter, såsom en busk eller prydplanter græs, til kanten af rock flodlejet. Trække sig tilbage til sten, og skære igennem landskab stoffet til at oprette en plantning hul. Efter plantning, vand planten og derefter skubbe sten og grus rundt i bunden af anlægget.
  • Fungere ikke på webstedet når jorden er klamme efter regnskyl eller hvis jorden er knastørre fra en sæsonbestemt tørke. Grave og fjernelse af græs og ukrudt samt raking jord er lettest, når jorden er lidt fugtig og smuldrende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com