Hvor meget snavs i min blomsterbed?

November 5

Hvor meget snavs i min blomsterbed?

Din højbede ser smukke, men nu er det tid til at udfylde dem. Hvis du flytter jord fra det ene område i haven til en anden, kan du blot øjeæblet det. Men hvis du bestiller det fra en landskabspleje firma, skal du planlægge.

Beregninger

At afgøre, hvor meget jord, du har brug for, først beregne kvadratfod af din plads. For at beregne kvadrat eller rektangel blomsterbede, blot gange bredde af længden. Derefter bestemme lydstyrken. Beslutte hvor mange inches høj, du vil have dit blomsterbed og dividere dette tal med 12. Derefter multipliceres resultatet af området. Dette tal er samlet kubikfod af jord du bliver nødt til at fylde din seng. At konvertere kubikfod til cubic yards--der er, hvordan jorden er normalt sælges--opdele antallet af 27.

Overvejelser

Hvis du bringer i jord fra en anden kilde, er dine to muligheder normalt at købe det i poser fra en planteskole eller hjem butik, eller købe den i løs vægt fra en landskabspleje firma. Købe den i løs vægt er normalt bedre aftale, medmindre du har en lille blomsterbed. Når du køber det i løs vægt, kan du også har mulighed for at custom blend din jord med kompost og andre ændringsforslag.

Anbefalinger

Ved beregning af hvor meget jord, du har brug for, for en smule mere end deres skøn. Du kan altid bruge ekstra jord i et andet sted i haven, men hvis du ikke bestiller nok, hele dit projekt vil blive forsinket, og du kan betale ekstra forsendelsesomkostninger.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com