Lavendel anlægget bruger

May 7

Lavendel anlægget bruger

Lavendel er en duftende urter, der anvendes til mange formål. Anlægget er kendt for sin behagelige og beroligende duft. Lavendel er let at vokse i de fleste klimazoner, og kræver lidt pleje i hele vækstsæsonen.

Dekorative

Lavendel er en flerårig plante, der har flere forskellige typer og arter. Den mest synlige del af planten er høj, dyb lilla pigge, der vises i hele midten til slutningen af sommeren.

Potpourri

Tørret lavendel bladene bruges ofte som potpourri. Når opvarmet, fylder den aromatiske duft luften. Duftende lavendel lugter behageligt når parret op med vanille eller noter af jasmin.

Æteriske olier

Lavendel kan være kogt og sin olie udvundet til at danne en æterisk olie. Den æteriske olie kan bruges i lotion, sæber eller oliefyr til at tilføje en beroligende duft.

Breve

Tørret lavendel kan være placeret i lommer af stof og placeret inde i skuffer eller i hjørnerne af rummet. Brevene kan også placeres under en madras eller inde i en pudebetræk.

Tørret

Lavendel, kan tørret og derefter anvendt i personlige produkter, som hængende indretning i et køkken eller stuen, eller placeret i dåser og krukker til et land indretning look.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com