Hvordan man Wire en Briggs & Stratton generator

May 7

Hvordan man Wire en Briggs & Stratton generator

Briggs & Stratton har produceret plæneklipper motorer og små motorer i USA i årtier. Briggs & Stratton bruger forskellige generatorer til at producere elektricitet og oplade batterier, afhængig af motor og batteri spænding og ampere krav. Men ledninger en Briggs & Stratton generatoren er en nem opgave. De fleste bruger to terminaler: nogle kun bruge én, og bedst af alt, ledningerne simpelthen stikket i terminal bøsningerne på generatoren.

Instruktioner

•Tag på et par handsker til at beskytte dine hænder mens ledninger din Briggs & Stratton generatoren. Åbn dækslet boks.

•Fjern den røde positive kabel fra positive batteri terminalen ved hjælp af en skruenøgle. Fjern det sorte negative kabel fra negative batteriet terminal. Terminalerne er tydeligt markeret "+" og "-" henholdsvis.

•Locate Briggs & Stratton generatoren fastgjort på motorblokken. Kig på bagsiden til at bestemme, hvor mange terminaler har: en eller to. Hvis det har to, den ene er jorden og er mærket "Gnd" og anden terminalen forbinder en ledning til ensretter til at ændre vekselstrøm (AC) til jævnstrøm (DC) og er mærket "AC." Hvis den har en betyder det skiftevis er selvstændige grounding og ingen forbindelse er påkrævet som er det forankret direkte på metal motorblokken.

•Find kablet eller kabler, i nærheden af generatoren. Hvis generatoren har to terminaler, er ét kabel sort for negativ og andre røde for positiv. Begge har plast Støbte stik for enden og kan kun være tilsluttet den korrekte terminal. Hvis generatoren har én terminal, find derefter det røde kabel.

•Sæt stikket for enden af det sorte kabel til terminal stikket mærket "Gnd", hvis det har en. Indsæt stikket for enden af den røde ledning i terminal stikket mærket "AC."

•Reconnect sort negative batterikabel til den negative batteri terminal ved hjælp af en skruenøgle. Tilslut den røde positive batterikabel på positive batteri terminalen ved hjælp af en skruenøgle. Luk dækslet boks.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com