Hvordan man Wire en lille Elektriske Breaker Box

November 6

Ledningsføring en lille elektriske breaker box kan virke som en skræmmende opgave for nogen der har aldrig kablet en før. Når boksen breaker er på plads, kan ledninger strømkabler til de passende busser gøres med blot et par fælles håndværktøj. De vigtigste strømkabler kommer i boksen breaker fra enten den vigtigste strømforsyning eller vigtigste breaker box, hvis det er en sub-panel. Forbindelsen mellem de vigtigste strømforsyning og boksen breaker bør kun udføres af en kvalificeret elektriker.

Instruktioner

•Kontrollér, at den vigtigste effekt er blevet lukket før du forsøger at wire breaker box. Den indgående strøm vil være enten på elektrisk måleren eller boksen vigtigste breaker. Sørg for, at afbryde kontakten er i positionen "Off", eller at måleren er blevet fjernet.

•Fjern fire skruer, der sikrer dækning til boksen breaker. Fjern dækslet, og sæt den til side. De tre ledninger, der kommer fra de vigtigste strømforsyning er normalt ind i boksen breaker fra toppen af boksen, men lejlighedsvis fodres gennem bunden.

•Brug wire strippere at fjerne cirka 1 tomme af isolering fra enderne af alle ledningerne. De to sorte kabler skal indsættes bag skruer på de vigtigste breaker. Stram skruerne fast for at sikre en god opkobling. Indsæt hvid eller nøgne kablet under skruen på toppen af den neutrale bar. Stramme denne skrue fast så godt.

•Sæt ledningerne til den første bane i breaker box via en pop-out-havne omkring den udvendige kant af boksen. Bruge kabel rippers fjerne omkring 6 inches af den ydre wire kappematerialer, afslører tre separate kredsløb ledninger.

•Brug wire strippere at fjerne cirka 1 tomme af isolering fra hver af kredsløbet ledninger. Sæt enden af den sorte ledning bag forbindelse skruen på 120-volt circuit breaker. Stramme skruen for at fastgøre forbindelsen, og fastgør effektafbryderen i en af magt busserne i boksen breaker.

•Tilslut den hvide ledning til den fælles bar ved at indsætte enden af kablet i hul nedenunder en af skruerne. Spænd skruen, indtil det klemmer for enden af ledningen og gør en sikker forbindelse. Nøgne eller grønne wiren er fastgjort til jorden bar på samme måde som den hvide ledning.

•Udskift boksen dække og Fastgør det med de fire skruer. Stram skruerne sidder godt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com