Bygning retninger for træbænke

November 6

Bygning retninger for træbænke

Overalt, hvor der er en rolig og fredelig beliggenhed, vil du sandsynligvis finde en træbænk, der vil give et sted at sidde og slappe af og lytte til fugle, se egern jage hinanden gennem træerne, eller nyder duften af friske blomster. Der er mange forskellige stilarter af træbænke. Nogle er kombineret med beton eller jern; andre er lavet helt af træ. Med nogle ordentlig planlægning, kan du bygge en funktionel træ bænk i en eftermiddag.

Instruktioner

Danner rammen og sæde

•Brug 2-tommer af 4-tommer boards, skåret to stykker 47 inches lang og to stykker 9 ¼ inches lang. Vedhæfter 9¼-tommer-stykker til enderne af 47-tommer-stykker, danne en ramme. Bruge pladsen til at sikre kanterne er selv med hinanden i hjørnerne. Fastgør rammen sammen i hvert hjørne med to 16-penny negle.

•Klippe ¼-tommer krydsfiner til 9¼ inches af 50 inches. Bruger 6-penny negle, nail krydsfiner til toppen af rammen, danner base for sædet.

•Klippe 1-tommer af 12-tommer board til 53 inches lang. Vedhæft den til ¼-tommer krydsfiner fra nedenunder. 2-tommer af 4-tommer ramme bør være at vise på toppen. Brug 1-tommer skruer til at fastgøre 1-tomme af 12-tommer board til krydsfiner. 1-tommer af 12-tommer bestyrelsen skal hænge over krydsfiner på forsiden og tilbage ¾ tommer. Der bør også være en 1½ tomme udhæng på begge sider af rammen.

Danner ben, afstivet og efterbehandling

•Brug ¾ tommer krydsfiner, skåret to stykker til 11 inches af 17 ¼ tommer. Fastgør hvert stykke (nedenunder 1-tomme af 12-tommer board) til rammen i begge ender, ved hjælp af 2-tommer træ skruer, danner "benene" på bænken.

•At form seler til stabiliserende bænk, skåret fire 8-tommer højre trekanter fra ¾ tommer krydsfiner. At fastgøre dem til de udvendige hjørner af rammen ved hjælp af 2-tommer træ skruer.

Skåret en 2-tommer af 4-tommer stykke af tømmer til 50 inches. Fastgør dette stykke til hvert ben, fire inches fra gulvet, med 3-tommer træ skruer. Dette vil holde benene på plads og stabilisere bænken.

•Sand alle kanter glatte og maling eller pletten.

Tips & advarsler

  • Til toppen af bænken, bruge en hårdttræ. Det vil gøre bænken ser mere professionelle, og hårdttræ vil ikke fordreje som dårligt som fyr eller andre blødere træsorter.
  • Sænk skruerne og fylde hullerne med typen af kit, der kan være malet eller bejdset. Det vil give bænken en mere færdigt look.
  • Hvis bænken er at blive brugt uden for, overveje at bruge behandlet tømmer og sætte den på beton til at forhindre rådnende træ. Hvis bænken bruges inde, linje bunden af benene med filt, eller Knyt møbler beskyttelsesanordninger for at forhindre gulvet ridser.
  • Bruge en maske, når slibning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com