Sådan gør tomater få moden

November 7

Sådan gør tomater få moden

Grønne tomater er velsmagende, men mange mennesker foretrækker sorten modnet. Nogle gange, falder tomater af vin for tidligt. Mange avlere høster den grønne frugt i et sidste fortvivlet forsøg på at gemme dem, inden frosten sætter ind. Men hvis du ikke kan lide smagen af umodne tomater, du nemt kan tilskynde dem til at modnes.

Instruktioner

•Wash tomater ud med koldt vand. Fjern snavs eller anden debris, du ser på den lyse grønne hud. Bruge en scrub pensel, hvis snavset er virkelig kage på.

•Aftør tomater ud med et håndklæde. Placer dem på et tørt papir håndklæde og lade dem tørre fuldstændigt, hvilket kan tage omkring en time.

•Sno tomater individuelt i silkepapir. Placere dem omhyggeligt og pænt i et jævnt lag inde i en papkasse. Læg endnu et lag af tomater ud over dem i boksen hvis nødvendigt, men undgå at gå mere end to lag dyb.

•Sæt boksen i et køligt, mørkt og tørt område. Tomater behovet darkness at modnes når de er grønne, ikke solen. I virkeligheden, vil tomater blive svedne hvis tilbage i vindueskarmen til at modnes. Gem kassen i en opvarmet garage, lukket veranda eller kælder.

•Peek på tomater en gang om ugen til tjek på deres farve. Når tomaterne begynder at vende en nuance af lys rød, fjerne dem fra boksen og placere dem på din køkkenbord at afslutte modningsprocessen, men holde dem ud i solen. Tage ud nogen tomater, der ligner de rådner op og kaste dem i papirkurven. Tegn på rot omfatter dreje brun eller få rørstrømsk.

Tips & advarsler

  • Brug grensakse for at adskille tomat fra sin fabrik, hvis du vil fjerne dem selv. Trække tomat ud med hænderne typisk forårsager skade på stænglen, hvilket kan resultere i rot.
  • En alternativ metode til modning tomater, der stadig er knyttet til et stykke af vin er at hænge dem op på en krog fra dit loft eller en hylde. Vælge nogen blade ud af vin før du gør det og hænge dem på et køligt, tørt og mørkt område som din garage eller kælder. Tjek på tomaterne ugentligt og fjerne enhver, der begynder at modnes; Hvis du ikke gør det, vil de falde ned og gå ned på gulvet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com