Hvordan man bruger Sand til fyld i kampesten

November 7

En naturlig kampesten gårdhave eller gangbro tilføjer charme til dit hjems bremse appel. Brug sand til at udfylde hulrum mellem fieldstones, der er mindre end 2 inches bred til at binde stenene sammen. Polymere sand med organiske bindemidler indeholder bits af jorden plantemateriale, der fungerer som en lim til at holde sandet partikler sammen. Grund af lægemidlets økologisk art er det ofte nødvendigt at genanvende organiske polymere sand. Polymere sand med syntetiske bindemidler har kemiske polymerer til at binde sandet partikler. men partiklerne bryde ikke over tid.

Instruktioner

•Kontrollér vejrudsigt for chancerne for regn. Polymere sand vil holde sig til hvad det er rørende, når det er vådt. Sørg for at du har tilstrækkelig tid til at udfylde området kampesten med sandet og lade det helbrede fuldstændigt under tørre vejrforhold. Sandet skal muligvis op til 24 timer at indstille helt; Følg producentens anvisninger.

•Åbn en pose af polymert sand og tømme den ud over flere tilstødende fieldstones. Vælg økologisk eller syntetiske polymere sand, baseret på personlige præferencer. Organiske polymere sand vil bryde over tid og ikke modstå frø og luge spiring, men de organiske bindemidler igen blødgøre med vand. Hvis fieldstones Skift, vil økologisk sand fylde i alle sprækker. De syntetiske bindemidler er visuelt den samme som den økologiske version, vil ikke flytte med vand og modstå ukrudt bedre end økologisk versioner.

•Sweep sandet partikler mellem sprækker i fieldstones. Sandet bør være niveau med toppen af den laveste tilstødende sten; Efterlad ikke sand partikler oven på fieldstones.

•Fortsæt til tomme poser med sand, en ad gangen, på et område af kampesten gårdhave eller gangbro. Feje sand mellem hver sprække indtil alle stenene er forbundet med sand.

•Tamp ned hver af fieldstones at slå sig ned i sandet omkring leddene. Feje det hele området igen for at sikre, at ingen sand partikler forbliver oven på fieldstones.

•Spray en let tåge af vand over kampesten, begyndende med området med den højeste højde. Gradvist suge fieldstones og sand leddene. Tillade det våde sand til at hærde i 15 minutter, derefter anvende et andet let tåge af vand.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com