Min kedel TPR er utæt

November 7

En TPR--kort for temperatur og overtryksventil--er en vigtig bestanddel af enhver ovn eller kedel. En brækket, defekte eller utætte TPR ventilen er en alvorlig sikkerhedsrisiko, og hvis jeres er utæt, du ikke bør køre din kedel, indtil det er blevet fast eller erstattet.

Temperatur og tryk Relief ventiler

Temperatur og overtryksventil er en vigtig sikkerhedsforanstaltning på alle moderne kedler. Dens funktion er primært at frigive varmt vand og pres hvis kedlens indre temperatur eller tryk stige til niveauet usikre. Temperatur og tryk relief ventiler kan mislykkes i en række forskellige måder, men lækker er den mest almindelige. En defekt ventil må ikke faktisk forårsage en katastrofal kedel fiasko, men det vil ikke forhindre en, hvis der opstår andre problemer. Så mens din kedel kan faktisk køre med en utæt ventil, TPR, det ikke er sikkert at gøre dette.

Risikoen for en utæt ventil

TPR ventiler kan lække for en række årsager. En af de mest almindelige er, at ventilen er bare forkert installeret. Det bør omfatte et rør til at transportere den potentielle damp og varmt vand udledning fra høj kedel pres til en sikker placering. Uden denne røret, vandet vil sive ud uanset værelse ventilen er placeret i. Dette er en særlig risiko for børn, fordi TPR ventiler er normalt installeret i et par inches af gulvniveau. Ventiler kan også lække, efterhånden som de bliver ældre simpelthen på grund af rust, korrosion og almindelig slitage.

Fejlfinding

En utæt TPR ventilen er ofte let at få øje på, især hvis du fange det i handling af utætte. Vandpytter på gulvet og vådt tæppe er også kontrollampe tegn. Ophobning af rust, korrosion og mineralforekomster på og omkring ventilen er også tegn på lækage. Selv hvis du faktisk ikke kan se ventil læk, angiver denne form for oprustning, at det har lækket i fortiden. Det kan ikke længere lække, fordi problemet er blevet løst, eller fordi ventilen er blevet så tilstoppet med mineralforekomster, som damp og vand kan ikke længere komme igennem.

Ventil udskiftning

Hvis din TPR ventilen er utæt eller hvis det er defekt på nogen måde, skal det udskiftes. Medmindre du har ekspertise inden for kedel reparation, er dette en opgave, der kræver en professionel servicetekniker til at gennemføre. En tekniker kan også inspicere resten af din kedel system til at sikre dets sikkerhed og eventuelt finde årsagen til lækagen.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com