Bør trappetrin skal limes?

November 7

Bør trappetrin skal limes?

Trappetrin er fastgjort til trappe risers på forskellige måder. Lime er en af de mere almindelige metoder, men det afhænger af flere faktorer. Ved hjælp af selvklæbende hjælper reducerer lyde på trappe, såsom træ slidbaner knirkende løs søm eller skruer. En vand-fri selvklæbende hjælper med at forhindre slidbanen fra vridning på grund af fugt.

Stive klæbemiddel

Den type produkt anvendes til limning trappetrin afhænger materiale af slidbaner og tabicas. Hvis du vedhæfter træ slidbaner til beton trapper, du har brug for et tykt lag af lim bindende beton og træ sammen. Bruge en stiv polyurethan konstruktion lim, der er anbefalet til limning de fleste byggematerialer herunder træ og beton. Brug handsker når du arbejder med lim, da det kan skade huden, hvis de får lov at cure inden vask.

Fleksibel lim

Hvis du installerer trappe slidbaner over eksisterende slidbaner eller at fjerne gamle slidbaner og installere den nye dem direkte på rammerne og tabicas, brug en elastisk limning to træ overflader sammen. En træ-gulve selvklæbende forbliver permanent elastisk, har lav fugtighed permeabilitet og om helbredelse, giver en membran, der reducerer fugt vapor transmission fra undergulvet.

Fordele

Fordele ved at bruge lim, vedhæfte trappetrin omfatter reduceret brug af søm eller skruer, enkel installation og mulighed for at nemt obligation de fleste typer af overflader sammen. Lim tillader træet at udvide og kontrakt med opretholdelse af skader og reducerer den trappe lyd attributter, såsom knirkende trappe.

Ulemper

Ulemper ved at bruge lim omfatter lugte og gasser, specielt fra produkter med en base som methylen disocyanates kemiske. Fjernelse af lim kan i tilfælde af reparationer er vanskeligt og arbejde med produkterne, der være farlige for dit helbred. Eksponering for limen kan irritere huden og øjnene eller forårsage allergisk hud og luftveje reaktioner. Utilsigtet indtagelse kan forårsage forgiftning.

Andre indstillinger

Tråd-formning, selvskærende skruer bruges til at knytte trappetrin, men mange træbearbejdning fagfolk anbefaler ikke disse. De tilbyder ingen beskyttelse mod fugt eller lyd dæmpning. Hvis de kom løs, udgør de en fare for alle, der bruger trappen. Medmindre dækket af tæpper eller andet materiale, overflade, skruer i toppen af trappe slidbanen er grimme.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com