Hvordan at rengøre fingeraftryk på rustfrit stål køleskabe

November 7

Rustfrit stål apparater, herunder køleskabe, er glat og bidrage til at gøre et køkken føler moderne. I modsætning til andre typer af køleskabe, selv, får de beskidte meget lettere. I virkeligheden, når du går til at tørre noget off rustfrit stål med en våd serviet eller din karklud, vil du ende op med striber. Fingeraftryk er også en sikker problem hvis du har børn, men ikke klynke. Du kan rengøre fingeraftryk let nok fra rustfrit stål køleskab, du bare nødt til at vide hvordan.

Instruktioner

•Rengør fingeraftryk off med en rustfri stål renere. En prøve kan være kommet med dit køleskab. Ren etiket anvisninger, men generelt, du kan sætte en lille dab af renere på en blød klud og gnid det på køleskabet i samme retning som korn. Derefter vente tre eller fire minutter og buff i rustfrit med en tør klud, igen i retning af kornet.

•Tag fingeraftryk med bare en lille smule af sæbevand og en klud, hvis du ikke har en rustfri stål renere. Tør med et håndklæde. Rengøring fingeraftryk på denne måde efterlade streger, så gå videre til næste trin for at slippe af med striber.

•Brug olivenolie, klub soda eller hvid eddike at slippe af med striber på rustfrit stål køleskab, ifølge Michigan State University. Sætte en lille smule på en blød klud og gnid det på i retning af kornet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com