Hvordan man opbygger en tøj Rack for et videresalg Shop

May 8

Hvordan man opbygger en tøj Rack for et videresalg Shop

Tøj stativer er den bedste måde at få tøj til rådighed for kunderne at se, uden at tage meget plads i en detailbutik. En kreativ og billig måde at opbygge din egen tøj rack er at bruge gasrør, som er tilgængelige på enhver hardware butik. Isenkræmmere vil normalt skære rør til størrelse. Hjørner er specielt lavet til gasrør, der forbinder processen en simpel indsættelse handling. Denne skræddersyede rack vil ikke kun være let at samle, men vil være holdbare og lette.

Instruktioner

•Measure den samlede plads tildelt tøj rack, for at vide hvilken længde din gasrør skal være. Træffe beslutning om en passende højde. Typisk er 36 inches i højden et godt udgangspunkt, medmindre rack vil læne sig mod en væg, der allerede har reoler, hvori sagen højden bør justeres for at passe godt under hylderne.

Forpakket gas rør på en isenkræmmer og har en medarbejder skære rør til de målinger du besluttet ved måling af rummet. Køb otte tre-vejs forbinder gas rør hjørner, skulle samle rack. Sørg for enderne af rørene ikke er rigget, da de vil være limet på plads med caulk.

•Spread ud af de overskårne gasrør i rummet hvor rack vil stå. Vælg en tre-vejs 90-graders stik, og udfylde alle tre åbninger med caulk. Hvis du vil oprette det nederste venstre hjørne af rack, passe en pipe skåret til ønskede højde måling til slutningen af den stik går op. Gentag denne proces for røret skæres til den ønskede dybde måling til enden af stikket går glat fremad. Gentage endnu en gang for pipen skæres til den ønskede længde måleenhed til enden af stikket går.

•Isæt alle rør i deres forbindelser ved hjælp af det nederste venstre hjørne lavet som en vejledning, indtil en rektangulær Kubus form er oprettet, danner tøj rack.

• Lad caulk tørre helt, før hænge noget på rack, og brug en craft kniv til at skære væk eventuelle overskydende caulk, der kan være kommet ud af åbningerne ved indsætning af gasrør i sted.

Tips & advarsler

  • Gasrør kommer i forskellige farver, og de kan også være spray malet for at matche farveskema i butikken. Sørg for at spray male rør inden Montage rack for at komme et jævnt lag på alle sider.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com