Hvordan at justere en garageport til tæt

November 9

Hvordan at justere en garageport til tæt

Garageporte omfatter flere justering af indstillinger, der bruges til at åbne, lukke, stoppe og sikkerhed-reverse døren. Kraft justeringer regulere mængden af magt er nødvendig for at åbne og lukke døren, og rejse grænse justeringer regulere de punkter, hvor døren stopper når du åbner eller lukker. Hvis din garageport ikke lukkes korrekt, skal du justere grænsen. Justering af grænsen kan opnås ved at ændre grænsen skruen.

Instruktioner

•Tryk på "Luk" knappen på fjernbetjeningen garage døråbner og Bemærk hvor døren stopper. Justere "Down"-grænse-justeringsskrue, hvis døren ikke lukkes helt. Slå "Ned" limit skrue mod uret. På mange døre, herunder Sears modeller, er en tur 2 inches af rejse. Prøv at formel og eksperiment for at se om en tur er lig med 2 inches.

•Prøv døren igen, og hvis døren stadig ikke helt tæt, Juster døren arm af forlængelse det. Døren arm er sæt af to joinforbundne og perforerede strimler, der kører fra døren beslag til oplukker jernbane. Øge længden ved at flytte skruerne, så der er mindre af en hul overlapning og mindske grænsen, der er "Down".

•Reducer "Nede" rejse grænse ved at dreje den "Nede" skrue med uret, hvis døren lukker korrekt, men derefter vender.

•Kontrollér, at sensorerne er på plads, hvis døren vender når lukning og der er ingen synlige obstruktion. Sensorerne er de to øjne på hver side af døren omkring 4 inches fra jorden. Sørg for, at de er der, peger mod hinanden, og at ledninger til motoren ikke er beskadiget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com