Hvordan man dyrker en tykkere rødder tomatplante fra frø

November 9

Hvordan man dyrker en tykkere rødder tomatplante fra frø

Hjem gartnere er interesseret i hvordan man får den længste vækstsæson og største udbytter fra deres tomatplanter. En god måde at gøre dette er start tomater fra frø indendørs, så etableret planter kan indstille, når faren for frost er gået for at få et forspring på sæsonen. Hvis transplanterede frøplanter har et godt tykt forgrenet rodsystem, planterne vokser hurtigere og bære frugt tidligere, en vigtig overvejelse for dem, der længes efter god hjemmeavlede tomater.

Instruktioner

Start frø

•Purchase tomatfrø til slags frugt du ønsker at vokse. Dette vil blive baseret på længde af vækstsæson, sygdomsresistens og vækst vane, samt om hvorvidt planten har praecise eller ubestemt vækst--det er begrænset eller ubegrænset vækst.

•Fyld en børnehaven flade med steril soilless potning mix til 1/2 en tomme fra toppen af flat. Så frøene ifølge pakke retninger, når den sidste frost tidspunkt for dit område er seks til otte uger væk.

•Kapacitet grundigt indtil potning mix er jævnt våd og vand der kommer gennem drænhuller. Placer flat i et sydvendt vindue eller under grow lights til mindst 14 timer af lys om dagen.

Omplantning

•Se flad for spirende frø. Pik ud stiklinger, når de har to sæt af løvblade ovenfor frø blade eller kimbladene. Læg hver sætteplante i en 2-tommer gryde.

•Overførsel stiklinger i 4-tommer Potter når de har udfyldt 2-tommer gryde. Læg dem i 6-tommer gryder, når de er vokset til de 4-tommer gryder, da hyppige omplantning svesker pælerod og tilskynder laterale forgrening af side rødder at udvikle tykkere rodsystemer. Plante planter dybere ned i jorden på hver omplantning så flere rødder kan vokse fra begravet stilken.

•Sæt potteplanter udenfor i flere timer i den varmeste del af dagen for at få dem brugt at have betingelser. Fortsæt denne hærdning for en uge til 10 dage, forlænge den tid, som planterne udsættes uden for hver dag.

Udplantning i haven

•Dig en hul hvis planten er tætbygget, eller en grøft hvis anlægget har en lang stilk. Passe anlægget midlertidigt i hul eller renden for at sikre det er stor nok til at passe ikke kun rodklumpen, men også de fleste af stokken.

•Sæt nogle organisk gødning, som benmel eller blodmel, i bunden af hullet eller grøft og arbejde det ind i jorden, eller brug alderen kompost.

•Sæt tomat plante i hullet, således at kun de øverste to eller tre sæt af blade er over jorden. Knivspids off de nederste blade, der vil blive begravet. Lægge anlægget på sin side, hvis ved hjælp af en grøft, så kun de øverste to eller tre sæt af blade er over jorden; Fjern de nederste blade.

•Fyld hullet eller grøft med godt dyrkede jord uden clods. Fast jord omkring rodklumpen og omkring begravet stilken, således at rødderne udgør langs stilken, gør en tykkere rodsystem.

•Tag i en træ aktiepost i en højde der passer til den modne dimension af din tomatplante. En anden mulighed er at placere en tomat bur omkring anlægget, så rodsystemet ikke vil blive beskadiget ved at sætte det senere. Vand planten straks. Sætte barkflis omkring anlægget for at holde rødderne mod udtørring.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com