Hvordan at rengøre tæppe med en Stanley Steemer Carpet Cleaner

November 9

Stanley Steemer er en professionel tæppe pleje selskab, der er blevet etableret for mere end 50 år. En Stanley Steemer er ikke bare et vakuum, men en hel tæppe pleje service. Servicen inkluderer snavs, pletter, jord rengøring, bakterier og virus fjernelse. Rengøring sker med blødt, varmt vand og specielt afbalanceret kemikalier. Disse kemikalier kan trænge ind til den dybeste del af dit tæppe at give den mest intense rengøring muligt samtidig være blid på dit tæppe.

Instruktioner

Kortindgangsdør Stanley Steemer at planlægge en aftale. Dette kan gøres ved enten at kontakte en lokal Stanley Steemer eller gennem Stanley Steemer hjemmeside. Planlægge en aftale for et skøn først, og derefter lave en aftale for Tæpperens.

•Stay hjem på dagen for din Tæpperens aftale at give Stanley Steemer medarbejdere adgang til dit hjem og til at overvåge deres rengøring.

•Tell medarbejderne hvor at flytte møbler før rengøring. Møbler skal flyttes til at opnå en fuld område rengøring.

•Lad tæppe rengøringsmidler til at udføre deres opgaver på dit hjem. Stanley Steemer carpet cleaners vil bruge blødt, varmt vand for at fjerne jord og pletter fra dit tæppe og specielt afbalanceret kemikalier til at dræbe bakterier og vira, der bor inden for det.

•Hav carpet cleaners Erstat de flyttede møbler på den tørre løber. Betale for dine tjenester, og aflæsse dit tæppe rengøringsmidler, hvis du er så tilbøjelige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com