Roomba 415 Specs

May 9

Roomba er en robot støvsuger fremstillet af iRobot selskab. En række forskellige modeller af Roomba sælges. Roomba er en batteridrevet, poseløse, automatiseret støvsuger. Omtrentlige akkumulator liv i Roomba er op til 120 minutter. Gulvoverflader tilgodeses ved Roomba omfatter tæppe, vinyl, træ, fliser eller linoleum, og justerer automatisk mellem gulvtyper.

Fysiske attributter

Roomba rengøringsmidler er cirkulær i design, med 415 modellen måler ca 13 1/2 inches i diameter og 3 1/2 inches i højden. Vægten af 415 er omkring 6 1/2 kg... 415 er blandt modellerne i 4100 serien og er tilgængelig i sage, blå eller rød.

Kontrol og sensorer

Beliggende på toppen af 415 er den virtuelle væg sensor, håndtag og bin udgivelse, med batteri oplader stik og den serielle port på siden. Lys og betjeningsknapper omfatter snavs registrere status lys, opladning indikatorlys, power-knappen, rengøring knap, spot rense knap og max rengøring knap. Max rengøring knap er kun tilgængelig til salvie og blå modeller. Bunden af 415 har cliff sensor åbninger, kontaktpunkter for hjemmebase og kant-rengøring side børsten. Også placeret på bunden er batterirummet, en udskiftelig hjul hjul, vakuum fjorden og snavs opdage sensor. En fjernbetjening giver mulighed for fjernadgang til den rene, pause, spot og max kontrol. Fjernbetjeningen er også bruges til at programmere Roomba 415.

Rengøring mønstre

Roomba udnytter den proprietære iRobot bevidst Robot Intelligence System for at passere over og rengøre dine gulve. Ved hjælp af en spiral bevægelse, bruger 415 væg-følgende teknik til at navigere den fulde kanten af rummet. Roomba 415 crisscrosses værelse for at sikre fuld rengøring dækning. Rengøring indstillinger på alle modeller er den ren tilstand og spot-mode. En anden mulighed på udvalgte modeller, som omfatter 415, er max rengøring tilstand. Den navnebeskyttet tre-trins rengøring system indebærer side pensler, to Counter roterende vigtigste pensler og støvsugning aspekt med et filter til at fælde mindre partikler.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com