Hvordan man forebygger brand Blight i æbletræer

November 9

Brand blight er en kraftfuld og fælles killer af æbletræer. Bakterier, forårsager det er ekstremt hurtigt bevægelige, så tidlig forebyggende indsats og hyppige inspektioner er afgørende for at bekæmpe den. Hvis du ønsker en hurtig og nem løsning til at forhindre brand blight i dine æbletræer og for at bekæmpe det hvor det er begyndt, skal du følge disse trin.

Instruktioner

•Opret en løsning af lige dele hvid eddike og vand. Bland denne opløsning inde i en plastic sprayflaske. Du kan gøre så meget eller så lidt som du har brug for, men et godt skøn er ½ pint pr. voksen træ. Eddike er surt og brand skimmel kan trives i sure miljøer.

•Spray dine træer generøst med løsning i det tidlige forår, ligesom varmere temperaturer begynde at sætte. Vær sikker på at pels store grupper af blade og alle grene på deres leddene med stammen.

•Applicer et frisk lag af spray ca hver to uger. Hvis du oplever kraftig regn i løbet af vækstsæsonen, respray dine træer efter hver betydelige regnmængder.

•Undersøg dine træer regelmæssigt i løbet af hele voksende sæson. Hvis du bemærker visne blade eller blade og grene der ser sort og Afsvedet, det er et tegn på brand blight. Fjerne de inficerede sektioner med beskæring neglesaks og straks flytte dem langt væk fra træerne. Bortskaffe de inficerede blade så hurtigt som muligt. Sprøjte ned hvert træ efter inficerede dele er blevet fjernet, koncentrerer sig om de områder, der er tættest på hvor brand blight blev fundet.

Tips & advarsler

  • Juster ikke formel for at gøre det stærkere. For meget eddike kan skade dine æbletræer og påvirke dit træ udbytte.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com