Hvad gaffel til brug i Fine Dining

September 27

Hvad gaffel til brug i Fine Dining

De fleste mennesker vil på et tidspunkt i deres liv kommer på tværs af ældgamle ubehag af sidder ved spisebordet stirre på deres gafler, undrende som gaffel går til hvad ting. Afhængigt af hvor du går, uanset om det er en fancy restaurant eller et middagsselskab, er det typisk op til værten hvor mange gafler der vil være. Der er dog i det mindste nogle generelle retningslinjer, du kan følge.

Gaffel placering

Når det kommer til bestik, er dette fastlagt således, at du starter med gaffel længst væk fra pladen og fortsætter indad. I en typisk arrangement, vil der sandsynligvis være tre til fem gafler til at beskæftige sig med, der er placeret på venstre side af pladen.

Salat gaffel

Salat gaffel er omkring 6 inches i længden, og i modsætning til sit navn, kan være enten din salat eller en slags appetitvækker, undtagen fiske-og skaldyrsretter. Når det kommer til fisk og skaldyr, vil du typisk være forsynet med en anden fork, bedre kendt som en cocktail gaffel. Den cocktail gaffel har kun tre korte tænder på det, gør det relativt let at identificere. Tænderne på en salat gaffel er lidt bredere og fladere end dem på en middag gaffel. Den venstre tine kan være ekstra brede for at bedre hjælpe dig med at skære igennem salat eller en appetitvækker.

Middag gaffel

Dette er den gaffel, der skal bruges til hovedretten. Det er omtrent 7 inches i længden. Men hvis du spiser fisk, det kan erstattes med en gaffel, bedre rustet til sådan en entree. At gaffel vil være nogenlunde den samme størrelse, måske lidt større, og kan også være udstyret med en ekstra bred venstre tine.

Dessert gaffel

Denne gaffel ligner temmelig salat gaffel, det kan også have en ekstra bred forlod tine og spænder fra 6 til 7 inches i længden. Denne gaffel er mest sandsynligt at være placeret tættest på din tallerken. Men afhængig af din dessert, kan det erstattes med en wienerbrød gaffel eller en is gaffel. Denne gaffel ligner en krydsning mellem en gaffel og en ske med tre tænder på slutningen af skeen-lignende bestik. Wienerbrød gaffel, som ligner også relativt salat gaffel, kun kortere, er tilbøjelige til at have en indskåret venstre tine for at bedre hjælpe dig med at skære igennem din dessert.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com