Sådan installeres en vanskelig Pull-Out køkkenarmatur

November 9

Hvis du vælger at installere en pull-out køkkenarmatur for at få alsidighed, kan du finde installationen ikke er ligetil. Forskelle i installere træk-ud vandhaner i modsætning til almindelige vandhaner--om hvordan slangen og sprøjten er knyttet. Selvom det kan forårsage indledende problemer, gør forstå mekanikken i hvordan enheden virker ofte processen nemmere. Hvis du ikke har nogen erfaring, der er afsat to timer til at få dette projekt færdig.

Instruktioner

•Sæt slange guide brik i slutningen af faucet slange og skub slangen gennem tuden, fastgørelse det i bunden af vandhanen kroppen. Skub slangen ind i kroppen af vandhanen og tilsluttes vandhanen tuden. Din vandhane installation kit kan omfatte et diagram af delene og hvordan de er forbundet. Slut sprøjten hovedet til faucet slange ved at trykke på slangen ind i bunden af sprøjten hovedet.

•Sæt slanger til kroppen af vandhanen i hullet i vasken. Fodre slangerne i vasken kabinettet.

•Tilslut vandhane til vasken ved at fastgøre beslaget stik på bunden af vandhanen under vasken. Stramme stik med en blikkenslagere skruenøgle eller skruenøgle fastsat i din vandhane installation kit, afhængigt af hvad din vandhane instruktioner angiver. Hvis din vandhane indeholder en pakning, forbinde dette først før installation vandhane til vasken.

•Skub runde vægten over et af sprøjten slangen slutter og forbinde sprayer slange ender sammen--danner en kontinuerlig slange. Vægten kan sprøjte at trække tilbage, når den ikke er i brug.

•Sæt den varme og kolde hane slanger til varmt og koldt vand rør under vasken. Skubbe enderne af slanger i slutningen af vandrør, stramme kompression stik på slangerne ved at dreje dem til højre. Bruge en skruenøgle til at stramme fast stikkene.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com