Hvordan til frigive frosne vandrør

November 9

Hvordan til frigive frosne vandrør

Både varmt og koldt vand rør, kan hvis ikke isoleret korrekt, fryse og derfor bryde eller fraktur. Selv om røret ikke bryder, forhindrer den frosne rør vand fra passerer gennem det og nå hane eller vand armaturet. Der er forskellige metoder til optøning af en frosset område af vandrør, skønt starter med en hårtørrer er det bedste valg, som du sikkert allerede har en i dit hjem.

Instruktioner

•Drej på armatur eller armatur i slutningen af den frosne rør. Vende et hår dryer på sit højeste indstilling. Direkte tørretumbler på området i frosne rør og langsomt flytte det over den frosne rør. Fortsætte i 20 minutter. Hold øje med hane til at se, hvis noget vand der kommer. Holde bevægelige tørretumbleren over røret, indtil det frigiver.

•Sno elektriske varme bånd i en spiral omkring længden af frosne rør. Køre en forlængerledning fra en beholder til magten det varme bånd. Holde armatur eller armatur slået til for at se, hvis der kommer vand gennem røret. Røret kan tage flere timer at tø.

•Sæt en klemme en pipe-optøning maskine på hver side del af frosne rør. Køre en forlængerledning til maskinen til magten. Holde armatur eller armatur åbent at tjekke for vand, der kommer gennem røret. Denne proces kan også tage flere timer at tø røret.

•Anbring en varmelampe, så at det står over for området frosne rør og forsyne det med en forlængerledning. Holde tilsyn med området rør, hvis brændbare genstande er tæt på den frosne rør område. Holde vandhanen åben, kontrollere for mulige vandflow. Røret kan tage flere timer at tø.

Tips & advarsler

  • Pipe-optøning maskiner er tilgængelige på de fleste DIY udlejnings forretninger, og ruller af elektriske varme bånd er tilgængelige for køb.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com