Hvordan man træner brombær buske

November 9

Hvordan man træner brombær buske

Uddannelse blackberry vinstokke giver vinstokke at danne understøttet vækst i stedet for at vokse i en vild, uregerlige vildnis, som er hverken æstetisk tiltalende eller gavnligt til anlægget. Forskellige former for brombær kræver forskellige uddannelse teknikker. Identificere din blackberry bush som enten oprejst eller efterstillede før lære at træne dem. Oprejst sorter har tykkere stokke, der bue opad, giver vines nogle støtte. Beskæring er nøglen til veluddannede oprejst sorter. Efterfølgende brombær vokse mere i klumper langs jorden og ikke som selvbærende. De har brug for espalier at forhindre dem i at vokse langs jorden.

Instruktioner

Oprejst sorter

•Plant oprejst sorter, så at de vil være selvforsørgende uden behov for et espalier, som efterfølgende sorter. Oprejst plantesorter i rækker, hvilket vil tilskynde Stokke til at danne et netværk af støttende hegn.

•Prune de erigerede Stokke sikre pæn vækst og strukturstøtte. Beskære lodret, ikke-frugt producerer Stokke eller "primocanes," efter de er 30 inches høj, i løbet af sommeren. De vil blive frugtproducenter i den næste vækstsæson.

•Efter buskene er færdig med at producere frugt for sæsonen, trimme tilbage frugt producerer laterale vinstokke, eller "floricanes," tilbage til den centrale lodret sukkerrør.

•Thin ud de erigerede Stokke i løbet af vinteren, fjerner svagere spanskrør, så der er fem Stokke per hver fod af en række.

Trailing sorter

•Kontroller en 8-fods stang 2 fødder ned i jorden i begge ender af en række efterfølgende brombær ved hjælp af en post driver.

•Installer wire fægtning stakes som understøtter hver 5 fod langs wiren, hvis nødvendigt.

•String tre linjer af hegn ledning mellem slutningen indlæg og støtte stakes, starter nederst streng 3 fod fra jorden og den anden to 4 fødder og 5 fødder fra jorden.

•Train de etablerede lodret primocanes vokse op gennem ledninger, vævning og uden ledninger til støtte. Wrap frugtbærende floricanes langs ledningerne, så de vokser vandret. Træne nye primocane vækst vokser langs jorden i sin første, ikke-frugt bærende sæson, placere U-formet wire stakes over toppen af Stokke til at holde dem i en linje langs jorden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com