Hvordan man opbygger en træ terrasse dækning

November 10

Hvis du ønsker for at gøre din udendørs terrasse lidt mere intimt, overveje at installere et træ terrasse cover. Dækslet til gårdhave vil tillade din udendørs plads til at synes en smule mere lukket og give det følelsen af et udendørs rum. En måde at opnå dette er ved at installere en pergola. En pergola har fire stillinger, der er installeret i hvert hjørne af den eksisterende terrasse. Disse stillinger vil derefter holde op bjælker og tag lameller til at skabe en åben-stil tag. Tag dækslet vil give nogle skygge, men stadig tillader sollys at skinne igennem.

Instruktioner

•Sæt en træ aktiepost i jorden i hvert hjørne af gårdhave--dette eksempel er for en 6 af 6 fods gårdhave dækning. Tilslut hver af disse træ stakes med sejlgarn. Derefter bruge et målebånd til at sikre, at placeringerne af indsatserne er endda længder på hver side.

•Tag stakes én ad gangen og grave en 2 fod dybt hul. Placer en af stillingerne i hvert af hullerne og fyld med 6 inches af grus. Sørg for, at hver post stående oprejst.

•Mix konkrete og hæld i hver af hullerne. Hæld indtil den våde beton når linjen jord. Udjævne beton med en murske og lad det tørre i 24 timer.

•Climb en stige til toppen af en af stillingerne. På toppen af stillingen, måle ned 7.25 inches. Marker stedet med en blyant. Gøre dette på den venstre og højre side af hver post.

•Tag, en af de 8-fod lange bjælker og placere det lige under den afmærkede plet på stillingen. Du bliver nødt til at klatre op en stige og har en assistent på en anden stigen hold anden enden af bjælken på plads. Lad hver ende af bjælken hænge over siden af stolperne af en fod.

Bore to huller gennem strålen og ind i stillingen. Sikre stråle til indlæg med en transport bolt. Gentag dette trin på de andre indlæg, hvor din assistent holder den modsatte ende af bjælken.

•Installer en anden stråle på den modsatte side, hvor du har installeret den første stråle. Placere stråle under den markerede linje, bor to huller gennem hver ende og sikre med transport bjælker. To af stillingerne bør nu klemt inde mellem to bjælker.

•Gentag trin 5 og 6 på de modsatte indlæg. Hvis du har tilføjet de to bjælker til venstre side, skal du tilføje to flere bjælker til righ side. Igen, Sørg for hver bom hænger over kanten af stillingerne af en fod. Når dette trin er fuldført, de venstre og højre side indlæg vil være klemt inde mellem to bjælker kører parallelt med hinanden.

•Installer fire tværbjælkerne. Tværbjælkerne løber vinkelret på de vigtigste bjælker. På forreste del af pergola, klatre op en stige og placere en af tværbjælkerne over blyantsrettelser linje, du oprettede i trin 4. Tillade en fod af overhæng på hver side.

Bore to huller gennem bjælke og ind i fronten af stillingen. Gør dette på begge ender af den første bjælke. Nu tilføje en anden bjælke direkte bag først. Bore to huller på hver side og tilføje transport bolte. Når forsiden af pergola har to tværbjælkerne ovenfor de fjernlys, skal du tilføje to flere tværbjælkerne på bagsiden af pergola.

Slutresultatet vil ligne en pladsen holdes af fire stillinger.

•Tilslut forsiden og bagsiden tværbjælkerne ved at tilføje tag lameller. Tag lamellerne vil løbe fra forsiden af pergola til bagsiden af pergola. Nail dem i en vinkel gennem tværbjælkerne. Tillad lameller til at hænge over siden af pergola af en fod. Tilføje så mange lameller som du vil, men sørg for de er fordelt jævnt. Flere lameller betyder mere skygge.

Tips & advarsler

  • Når du køber træ til gårdhave dækning, kan du overveje at bruge et nåletræ som cedertræ. Nåletræ er lettere at skære og arbejde med. Cedar har også naturlige egenskaber, der frastøder de fleste insekter. Med dette i tankerne behøver du ikke at bekymre sig om fejl indlejringsniveau eller fest på træ.
  • Bære sikkerhedsudstyr, når du arbejder med de forskellige værktøjer. Kan du bære handsker når du arbejder med træbjælker og indlæg. Også, bære beskyttelsesbriller, når du bruger boret og når hamren i negle.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com