Petroleum varmeren vægen instruktioner

November 10

Petroleum ovne er en fantastisk måde at holde dit hjem varmt og hyggeligt, især når en vinter storm forårsage strømudfald. Selvom det ikke anbefales, opvarme mange mennesker deres hjem udelukkende gennem Petroleum ovne. Det er vigtigt at holde din petroleum varmeren fastholdt for at garantere en sikker drift. En del af vedligeholdelse på et petroleum varmeren erstatter vægen. Vægen er det stof, som opsuger den Petroleum, der giver brændstof til varme flammer. Du kan købe udskiftning væger på de fleste isenkræmmere.

Demontere varmeren

Slukke petroleum varmeren og tillade varmer at køle før afmontering varmer. Åbn døren til det rum, hvor brændstoffet kan er placeret. Trække brændstof kan ud af petroleum varmeren og sæt den til side. Åbn wire risten foran på petroleum varmeren og fjerne glas skorsten. Trække front vægen kontrolknappen ud af kontrol skaft. Kabinettet sikrer i bunden af ovnen med fastholde skruer rundt i bunden af siderne. Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at fjerne de fastholde skruer. Løft på bagsiden af kabinettet og manøvrere kabinettet omkring vind shield og off varmelegeme base.

Fjern gamle Wick

Fjerne vind shield fra toppen af vægen forsamling. Vind shield forbinder til vægen forsamling med en enkelt skrue øverst. Den elektriske tænding tilsluttes forsiden af montage med to skruer. Fjern skruerne og indstille tændingen på bagsiden af ovnen uden at understrege ledningerne.

Skru Vingemøtrikker i bunden af vandvarmeren forsamlingen til at afbryde vægen og væge adjuster fra bunden af forsamlingen. Det er en god idé at have en plastikpose eller plastikbeholder i nærheden til at placere den gamle vægen. Petroleum er gennemblødt i vægen og at have en container i nærheden vil holde udslip til et minimum. Trække i vægen justeringsanordningen op til separat vægen ærme og trække den gamle vægen ud af vægen ærme.

Installere ny væge

Læs vejledningen på pakken vægen. De fleste væger har flere sorte linjer omkring den øverste del. Disse er retningslinjer for vægen placering for forskellige mærker og modeller af væger. Find din model på vægen pakke retninger at afgøre, hvilken justering linje er korrekt for din petroleum varmeren.

Placer den nye vægen rundt justering ærme med den relevante sorte linje øverst på ærmet. Tryk siderne af vægen fast over fastholde tænderne på vægen adjuster ærme. Placer vægen adjuster over ærme og væge og indsætte i vægen justeringsanordningen tilbage over bunden af ovnen. Sikre adjuster til basen med Vingemøtrikker. Saml petroleum varmeren og tillade vægen til at suge i mindst en time før belysning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com