Sådan Repot tropiske planter

November 10

Mange planter kræver ompotning hvert år eller to til at sikre de forblive raske. Tropiske planter, der dyrkes indendørs er almindeligt potteplanter og mest almindelige repotting regler kan anvendes til ompotning tropiske planter, der er et par variationer kan du gennemføre, såsom lidt under-potning dit anlæg, for at forhindre din tropisk plante i lider af transplantation chok.

Instruktioner

•Tag note af tegn, som kan indikere, at du skal repot. Tropiske planter skal muligvis ikke repotted hvert år, i modsætning til mange stueplanter, men tegn såsom svage plante vækst eller synlige rødder viser fra bunden af potten, er tegn på, at du bør repot.

•Begin den ompotning proces i efteråret, især hvis din plante har tilbragt sommeren uden for. Planter, der har været stigende udendørs i løbet af sommeren kan opleve en højere grad af vækst end normalt og kan er vokset fra sin pot, ifølge Louisiana haven Showplace...

•Tag planten fra den gamle pot. Du skal muligvis tilføje vand til planten og lad det sidde i en time for at løsne siderne af puljen, rådgiver Texas A & M University forlængelse. Forsøge at undgå at trække puljen af sin stængel. Drej potten sidelæns eller omvendt og med en vride bevægelse, trække pot fra roden.

•Klippe væk nogle beskadiget root sagen med lille have sakse. Undgå at skære sund rødder, da dette kan medføre uoprettelige skader på dit anlæg.

•Tilføj frisk jord til din nye pot, som bør være mere end en størrelse større end den gamle pot. For eksempel, hvis din gamle pot var 8 inches, bør din nye pot ikke mere end 10 inches. At sætte din tropisk plante i en gryde, der er flere størrelser større end dens ældre pot kunne forhindre nye vækst, ifølge Louisiana børnehave turistattraktion. I tilfælde, hvor planten ikke har fået større, men du vil repot med henblik på forfriskende jorden, blot valgte en ny gryde, der var på samme størrelse som de gamle pot. Tilføj lige nok jord så når du sætter din tropisk plante rod i puljen, toppen af roden når ca 2 inches under toppen af puljen.

•Fyld i puljen med yderligere jorden omkring roden. Fyld ikke jord til et højere niveau end det var i den gamle pot. Tilføj mindre jord til tropiske planter end for andre potteplanter. Jorden skal udfyldes lige til toppen af rod pære. Hvis din specifikke tropisk plante kræver, at nogle af roden være udsat for luft, Sørg for du er omhyggelig med ikke at dække det med jord.

Anslag dysefastgørelsen vand dit anlæg blot at fugtes jorden, og returnere det til det bedste sted for dens lys krav.

Tips & advarsler

  • Det genbruge en pot, vaske gryde med vand og en krat pensel og vaske alle Potter i en opløsning af én del flydende blegemiddel til ni dele vand, ifølge Texas A & M University forlængelse.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com