Hvordan at slippe af med en lugt indendørs

November 10

Hvordan at slippe af med en lugt indendørs

En ubehagelig lugt kan gøre indelukkede synes urene. Dårlig ventilation eller energikilde lugt, der bare ikke vil forlade kan forevige lugt og fælde det inden for rammerne af et rum eller hjem. At slippe af med denne lugt er af afgørende betydning, da det kan være irriterende og endda kvalmende for dem, der har at gøre med det. Hvis du finder dig selv at behøve at gå udenfor for at få et pust af frisk luft, er det tid til at handle for at gøre luften indendørs lugte friskere.

Instruktioner

•Sniff test din office eller boligareal til at fastslå lugten og hvor det kan komme fra. Indkredse lugt kan hjælpe dig med at fjerne det.

•Fjernelse kilde hvis du kan finde den. Tage ud papirkurven, slippe af med gamle mad og rydde op i bunker af beskidte vasketøj. Hvis kilden er noget kan du fjerne huset, gøre det straks. Hvis det er noget, der kræver en professionel såsom udbredte skimmel, alvorligt forkælet tæppe og gulvbelægning eller VVS problemer, kontakt en professionel til jobbet.

•Air stedet ud. Åbne vinduer og døre og bruge fans til at tvinge luft igennem og ud af området. Dette kan ikke fjerne lugten helt, men det vil gå en lang vej i bærer væk nogle af de dvælende lugt.

•Rengør tekstiler og polstring af vask eller rensning dem efter fabrikantens anvisninger. Tekstiler og polstring er tilbøjelige til at hænge lugt, selv efter kilden til lugten er væk. Vask alle vaskbare tekstiler i vaskemaskinen og tilføje en kop bagepulver til skylning at hjælpe slippe af med lugten. Når renset polstring og tæpper er tørre, drys bagning soda på dem og vakuum det op om morgenen.

Tips & advarsler

  • Luftfriskere, lys og røgelse kan alle hjælp til bedre at lugten af din indendørs rum, men vil ikke fjerne eksisterende lugt.
  • Nogle lugter som metangas fra et funktionssvigt Septisk system kan være skadelige for din familie. Kontakt en professionel for din specifikke situation umiddelbart at bestemme, hvor hurtigt det kan fastsættes, og hvis dit hjem er sikkert at bo i, indtil det er gået.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com