Overspændingsbeskyttere går dårligt?

November 11

En overspændingsbeskytter i en strømskinne kan i sidste ende mister sin evne til at beskytte elektriske komponenter over tid, selvom strømskinne, selv fortsætter med at overføre elektricitet. Denne situation kan gøre forbrugerne sårbare over for brande eller kortslutninger.

Normal drift

En overspændingsbeskytter bruger en enhed kaldet en metaloxid vaporizer eller MOV, at fælde og aflede overskydende spænding fra elektriske pigge. Denne omlægning beskytter computere og andet følsomt elektronisk udstyr mod overbelastning.

Slid og ælde

Efter mange elektriske strømstød, vil MOV i en overspændingsbeskytter i sidste ende bære. En overspændingsbeskytter, udstyret med en indikator vil signal når overspændingsbeskyttelse mislykkedes.

Skjulte farer

Visse overspændingsbeskyttere kommer ikke med advarselslamper, hvilket gør det umuligt at afgøre, om de stadig tilbyder beskyttelse. I nogle tilfælde, en svigtende MOV kan endda overophede surge protector og starte en brand.

Anbefalinger

New Mexico State University anbefaler overspændingsbeskyttere normeret til mindst 600 joule beskyttelse og en reaktion under et nanosekund. En protector bør også omfatte en indikator og en polariseret eller jordet stik.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com