Hvad der fungerer bedst til ren harpiks havemøbler?

November 11

Harpiks havemøbler er holdbart og tåler let udendørs vejrlig. Dette møbel kan også rengøres med lethed, når du bruger de rigtige ingredienser. En række detail-produkter kan ren harpiks havemøbler effektivt, men disse kan være dyrt. I stedet overveje at bruge en enkel og billig hjemmelavet løsning.

Skålen vaske

Flydende skålen vaske fungerer effektivt til rengøring harpiks havemøbler uden at efterlade striber eller film bag. Bland en løsning af to kopper vand, 20 dråber flydende skålen vaske i en sprayflaske. Spray direkte på møblerne, og rengøres med en klud eller svamp. Gentag så ofte som nødvendigt for at holde snavs og snavs i at bygge op på dine havemøbler.

Eddike

En simpel eddike vil også ren harpiks havemøbler effektivt. Bland en løsning af to kopper vand, en kop destilleret hvid eddike (fås i ethvert supermarked) i en sprayflaske. Sprøjte på møblerne, og tørres af med en klud eller svamp. Denne eddike løsning vil rense, desinficere og deodorize. Løsningen er ideel til udendørs terrasse områder som eddike fungerer som en naturlig hindring for insekter og andre små gnavere.

Ammoniak

Ammoniak fungerer også godt til at rengøre og desinficere. Bland en løsning af to dele vand, en del ammoniak i en sprayflaske; derefter sprøjte på møblerne. Tørres af med en fugtig klud til at fjerne enhver yderligere snavs eller ammoniak rester, og gentag så ofte som nødvendigt for at holde harpiks patio møbler ser sit bedste.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com