Planter, der arbejder i kælderen

May 10

Planter, der arbejder i kælderen

En kælder er et ideelt sted at dyrke en bred vifte af planter fra unge frøplanter lige op til fuldt modne prøver. Tilsætning af vokse lyser anbefales, da de fleste kældre er mørke. Mange planter vil trives under den højere luftfugtighed i kældre; men hvis luftfugtigheden går for højt, mug og andre sygdomme kan udvikle. En affugter kan afhjælpe denne situation. En alternativ kilde til varme anbefales også hvis din kælder er på den kølige side; ellers vil planter forblive i en sovende tilstand.

Stiklinger

Opsætning af en frø startområdet i en kælder er ideel. Det holder rod ud af dit hus, giver dig et roligt sted at arbejde med dine planter, og at holde lysene på 12-14 timer om dagen ikke genere nogen. Placere vokse lyser 6 inches over udplantningsplanterne er afgørende for Plantesundhed. Hæv lys, som planterne vokser. Undgå at placere planter på gulvet i kælderen; brug i stedet hylder. For ekstra varme, brug varme måtter under frø start bakker. Enhver form for sætteplante du ønsker at vokse vil trives i en kælder, hvis du følger disse trin.

Edibles

Oprette en året rundt spiselige have i din kælder ved at vælge en række frugter og grøntsager, der vil trives i containere. Disse typer af planter skal en god mængde af lyset, så vær parat til at give det. Sætte reflekterende materiale på vægge og loft er en god måde at reflektere lyset tilbage til planterne. Hvis dette ikke er en mulighed, male vægge og loft hvid. Dværg citrustræer, passionsfrugt vinstokke, blueberry buske, jordbær, de fleste grøntsager og en bred vifte af tropiske frugter, der trives i containere vil producere i en kælder, så længe du opfylder deres behov for lys, vand, temperatur og befrugtning.

Bladplanter

Planter, der dyrkes for deres løv i stedet for deres blomster er ofte lettere at passe da der er mindre snavs at afhente. Coleus, urter, philodendron, fancy-blad begonia, kinesiske evergreen, elefant øre, caladium, crotons, støbejern anlæg og en bred vifte af bregner er ideelle valg til dyrkning i en kælder, især om vinteren. Planter hjælpe med at rense luften, som de tager i CO2 og frigiver ilt. To eller tre planter placeret i forskellige områder af din kælder vil ofte være nok til at afbalancere fugtighed plus fjerne toksiner og forurenende stoffer, som du ikke måske ved er der.

Dækfrøede planter

Blomsterplanter kan lyse op i en mørk, trist kælder og løfte spiritus, især om vinteren. Orkideer er et ideelt valg for en kælder til dels på grund af den højere luftfugtighed. Afrikanske violer, fred lily, bromeliad, amaryllis, paperwhite, hibiscus og anthurium er store valg for vokser i en kælder. Disse planter vil trives i lavere lysforhold, selvom vokse lyser stadig anbefales for optimal ydeevne. Når paperwhites og amaryllis finish blomstring, simpelt hen placere dem i et køligt, mørkt hjørne, vanding månedligt, hvis det er nødvendigt, indtil nye vækst begynder at dukke op. Hibiscus, afrikanske violer og fred lily vil blomstre hele året rundt, selv i en kælder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com