Hvordan man dyrker Wisteria på din fyrretræ

November 11

Blåregn er woody, klatring vinplanter med prangende klynger af lilla blomster, der kan vokse frit-form eller mod vægge, hegn og træer. Medlem af familien ært, de trives i tempererede klimaer, vokser op til 30 fod høje. Selv interessant at se på og vokse, wisteria er en invasiv art, der vil sende frø og webcrawlere i hele din værftet indtil de vokser overalt. Dette kan være skadeligt for fundamentet for dit hjem, hvis wisteria ikke håndteres forsigtigt. Blåregn kan vokse langs et fyrretræ, men bør opretholdes, således at de ikke såre træets sundhed.

Instruktioner

•Test jorden omkring fyrretræ. Blåregn vokse godt i sur jord, hvilket også er hvad fyrretræ træer vokse godt i. Bruge jorden testkit til at sikre jordbunden i dette område mere surt end basisk. Disse vinstokke er også bedst med morgen og aften sollys, ikke middagssolen, så vil du ønsker at plante det på siden af fyrretræ, der får sollys på de rette tidspunkter af dagen.

•Plant wisteria sætteplante. Det skal være 1 tomme fra bunden af den støttestruktur, det vil være voksende mod, i dette tilfælde fyrretræ. Da vinstokken begynder at vokse, binde det forsigtigt til træet hver 8 inches for at træne det at bo i området ønsker du det. Brug sejlgarn at tie det ned, men ikke binde det for stramt eller det vil stunt Vins vækst. Hvis du ikke ønsker den vin at vokse noget højere, skåret spidsen til stunt sin vækst.

•Kapacitet og befrugte sætteplante. Brug din haveslange, give wisteria mindst en tomme af vandet hver uge. Hvis jorden bliver tør, grave ned en smule for at se, hvor langt tørhed udvider. Hvis det er tør på mindst 2 inches ned, give det en anden tommer vand. I foråret, brug 5-10-5 kunstgødning rundt i bunden af vin til at give det næringsstoffer.

Tips & advarsler

  • Nogle hjem og haven butikker vil sælge produkter for at hæve din jord surhedsgraden. Hvis du tester din jord og det er for basisk, se om du kan finde en af disse produkter.
  • Blåregn rødder kan forårsage lige så meget skade som vin, selv, så hold øje med hvor de vokser hvis du kan se dem over jorden, og trimme dem tilbage, hvis de starter trænger sig ind på dit hus eller beskadige rødderne af andre planter.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com