Hvordan at rengøre med citronsyre

November 12

Hvordan at rengøre med citronsyre

Citroner indeholder en naturlig, svag syre kaldes citronsyre. Denne syre er god for at spise væk mineralforekomster og andre pletter. Du kan også købe citronsyre i bulk fra nogle helsekostforretninger. Typisk, det kommer i en pulver eller krystalliseret form. Pulverform tendens til at være messier og kan mere nemt blive indåndet; Hvis du bruger denne form, arbejde med en maske. Ellers, krystalliseret form opløser lige så godt og er en lidt mindre rodet at arbejde med. Ved blot at tilføje vand, kan du gøre dine egne generelle formål renere.

Instruktioner

•Dissolve citronsyre i varmt vand. Bruge ca 1 kop af syre til 1 1/2 gallon af vand.

•Applicer denne blanding som du ville enhver renere. For hårdt mineralforekomster, sættetid blandingen på papirhåndklæder og wrap eller drapere håndklæder over vandhanen med pletter eller bunke dem i karret eller på klinkegulv med pletter. Lad blandingen i ca 20 minutter og fjerne den. De mineralforekomster burde være borte.

•Gem din renere i en spray flaske til at sprøjte det på pletter. Lad det suge et minut og krat som du ville enhver renere.

•Soak dit gulv i et lag af vand til rengøring et stort område. Giv det tid til at nyde og gøre sit arbejde før opsamlingsoverførsel væk vandet og skrubbe på løsnes pletter med en pensel eller pad.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com