Hvordan man bruger den lille gigant stigen på trappen

November 12

Hvordan man bruger den lille gigant stigen på trappen

Uden den lille gigantiske ladder system det ville have været næsten umuligt at set-up en stige på trappen og male min entre. Min eneste mulighed ville have været at hyre en professionel. Personligt, jeg aldrig nogen sinde lige at hyre en professionel til at gøre et job, jeg tror jeg er i stand til at gøre det selv. Efter fremgangsmåden i denne artikel vil du se hvordan man bruger den lille gigant stigen på trapperne og muligvis spare dig selv fra at ansætte en professionel for denne type situationer.

Instruktioner

•Før ved hjælp af den lille gigant Ladder System skal du forstå og følge alle fremstiller sikkerhedsretningslinjer, forholdsregler og advarsler for specifikke stigen du bruger. Den lille gigant stigen hjemmeside er inkluderet i bunden af denne artikel.

•Unlock både hængsel låse på den lille gigant stige, ved at trykke på de orange knapper øverst på begge sider, og flytte stigen i A-frame positionen.

•Træk både slide låse ud på den ene side af stigen og hæve siden af stigen til den ønskede højde. På dette tidspunkt, bliver stigen længere på den ene side end den anden. Sæt begge dias låse i rung huller at låse stigen i position.

•Indstil anden siden af stigen på samme måde. Pull ud både skub låse... justere side til den ønskede længde... re-Indsæt både dias låse for at låse stigen i position. For at forberede stigen til at stå på en trappe, skal den ene side af stigen være kortere end den anden. Dette kan justeres efter stigen er på trapperne.

•Med ved hjælp af en anden voksen, placere den lille gigant stigen på trappen. Sætte den kortere side af stigen til toppen af trappen. Derefter justere hver side af stigen ved at gentage trin 1 & 2 komme stigen til den ønskede position og sidder trygt på trappen.

•Til tilføjet sikkerhed, foreslår jeg at bede en voksen til at holde stigen, mens du bruger det på trappen.

Tips & advarsler

  • Den lille gigant Ladder System er meget tung... selv for en mand som mig, der er 6'5 "225 £. Jeg at anbefaler stærkt bruge ved hjælp af en anden voksen til at bære & set-up denne stigen.
  • Før du bruger den lille gigant Ladder System Sørg for du forstå og følge alle fremstiller sikkerhedsretningslinjer, forholdsregler og advarsler for specifikke stigen du bruger.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com