Hjemmelavet Vinyl sidespor renere

November 12

Du kan rense varigt vinyl sidespor med lille indsats. Ren det årlige til at fjerne snavs, pollen, eller rester, der har akkumuleret over året og forlod dit hjem ser mindre end upåklagelig. Prøv denne enkle hjemmelavet rengøring løsning, der virker lige så godt som detailprodukter på en brøkdel af prisen.

Skyl træbeklædningen

For det første skylle vinyl sidespor med en haveslange. Ved hjælp af en medium-power stream, arbejde fra toppen af hjem ned til bunden. En god skylning vil fjerne enhver affaldsmateriale, der endnu ikke er fastsat i hjemmets sidespor. Arbejd din vej rundt i hele hjemmet, indtil du har skylles alle sidespor. Du skal muligvis bruge en kraftig strøm strøm for at nå højere niveauer af sidespor uden for rækkevidde af en medium stream.

Vask sidespor

Næste, bland en opløsning af vand og flydende skålen vaske i en spand. For hver gallon, tilsæt 20 dråber opvaskemiddel. Bruge en håndpumpe haven slange vedhæftet fil, som vil køre løsningen via haveslange, at skabe en kraftfuld rengøring stream. Arbejde i 5-fods sektioner på et tidspunkt, så Skyl med klart vand for at undgå at suge fra tørring, der kunne efterlade streger og vand steder. Arbejde fra top til bund, indtil du har vasket hele hjem ordentligt. Dette vil fjerne resten af oprustning og kræver typisk ingen yderligere arbejde.

Børste træbeklædningen

For svære at nå vragrester i områder, der nægter at komme ud med en haveslange, vask, indarbejde en pensel rengøring. Brug den samme løsning blanding, og enten Køb et sidespor børste fra dit hjem forbedring opmagasinere eller leje en pensel fra en RV leje lager. Dyp penslen i løsningen, så krat træbeklædningen indtil resterne er kommet løs. Igen, arbejde i 5-fods sektioner, så skyl at forhindre løs snavs eller sæbe udskud fra indstilling til vinyl sidespor. Denne enkle løsning af vand og fad vaskemiddel renser træbeklædningen effektivt uden at skade nogen buskads eller vegetation omkring hjemmet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com