Hvordan man får meldug pletter ud af lærred

November 12

Hvordan man får meldug pletter ud af lærred

Canvas stof er holdbart og har en række udendørs anvendelser. Dog bruger lærred udendørs betyder, at det er mere tilbøjelige til at udvikle mug og skimmel problemer end de fleste indendørs tekstiler. Der er flere fremstillede produkter, der effektivt Rengør skimmel fra lærred, men sikkerhedsforanstaltninger er nødvendige, når du bruger dem. Hvis du foretrækker naturlige rengøringsmidler eller ønsker at spare penge på rengøringsmateriel, kan du grundigt fjernes mug fra lærred med forbrugsartikler findes i de fleste køkkener.

Instruktioner

•Pour vandet, to teskefulde salt og to teskefulde af citron saft i en sprayflaske og stramme dysen. Ryst flasken forsigtigt, indtil saltet er opløst.

•Spray cleaner på lærredet, indtil det er synligt mættet. Vente fem minutter og derefter krat mugne området med børsten. Skyl renere med klart vand.

•Undersøg lærred at se Hvis meldug pletten var fjernet af den første rengøring. Hvis pletten er der stadig, blande de andre to teskefulde af citronsaft og salt i en skål til at lave en pasta. Påfør pastaen med penslen og krat paste ind i lærred fibre, indtil pletten er væk.

•Rinse pasta ud af lærredet med klart vand og lad lærred air tørre i en solrig og godt ventileret område.

Tips & advarsler

  • Borax kan erstattes af salt i renere opskriften eller kan bruges med vand og en krat pensel til at fjerne meldug pletter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com